Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Από Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης».

Το πρόγραμμα αγώνων έχεις ως εξής:

• Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων (Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών) γεννηθέντες το 2004 – 2005 και οι κατηγορίες Παίδων (Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών) γεννηθέντες το 2006.

• Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών (Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών) γεννηθέντες το 2001 και κάτω και οι κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων (Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών) γεννηθέντες 2001 – 2003.

• Τη Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων (Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών) γεννηθέντες το 2007 και οι κατηγορίες Κορασίδων (Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών) γεννηθέντες το 2006.

 

Οδηγίες για ζύγιση

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΕΑΤΩΝ θα γίνει από την Κεντρική είσοδο των κερκίδων του Γυμναστηρίου που βρίσκεται επί της οδού Απόλλωνος (κεντρική οδός, παράπλευρα από το πάρκινγκ).

– Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΥΓΙΣΗΣ θα γίνει από την Πέμπτη 22 έως και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κανήθου και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια Νο 1,2,3,4,5 και 6 (κάτω από τις κερκίδες), για όλες τις κατηγορίες που εμφανίζονται στο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί και θα αγωνιστούν την επόμενη ημέρα. Η είσοδος των αθλητών και προπονητών θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο (μπροστά από το πάρκινγκ).

– Η ΖΥΓΙΣΗ θα γίνει κατά σύλλογο την ώρα που αναγράφεται στον αναλυτικό πίνακα που επισυνάπτουμε.

Κάθε σύλλογος θα πρέπει να προσέρχεται στην ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ την συγκεκριμένη ώρα που αναγράφεται στην ανακοίνωση. Ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου ή ο προπονητής του, θα συνοδεύει τους αθλητές και θα παραδίδει στην γραμματεία των αγώνων την πρωτότυπη απόδειξη πληρωμής καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ζύγιση : δελτίο αθλητικής ιδιότητας, θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ., το οποίο θα πρέπει να έχει την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένο από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο. Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ.

Η Γραμματεία  θα ελέγχει τα δικαιολογητικά και ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου θα μεταφέρει τους αθλητές – αθλήτριες στα αποδυτήρια για την ζύγιση.

Ο εγγράφως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου θα πρέπει να έχει υποχρεωτικά μαζί του, όλα τα βιβλιάρια των αθλητών-αθλητριών που θα λάβουν μέρος στην διαδικασία της ζύγισης. Αθλητής που δεν προσκομίζει βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας θα αποκλείεται από την ζύγιση.

Οι οδηγίες και το πρόγραμμα ζύγισης του ανοιχτού διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών, εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Φεβρουαρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο της Χαλκίδας.

 

 

Πρόγραμμα ζύγισης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΖΥΓΙΣΗΣ-ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ-23-25.2.2018

Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter