Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Τεράστια επιτυχία για τον ΑΣ ΙΛΙΟΥ Ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ – ΜΕΙΤΖΙΝ με την κατάκτηση 11 μεταλλίων στο Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα στις 22 Νοεμβρίου 2017 (Δελτίο Τύπου).

Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας poomsae του συλλόγου μας ,μας πρόσφεραν στιγμές έντονων συναισθημάτων.

Η αγωνιστική ομάδα πρωταγωνίστησε στα βάθρα του πρωταθλήματος κι έτσι ο ΑΣ Ιλίου Ο Ενάρετος Πολεμιστής κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη μεταλλίων σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αριστείδης Σωτηριάδης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία ατομικό εφήβων 15-17, ενώ στην ίδια κατηγορία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο επίσης ο αθλητής μας Φιλάρετος Ιωαννιδης .Η Έλενα Καραγιάννη κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ατομικό γυναικων 31-40 .

Στην κατηγορία ζευγάρι εφήβων νεανίδων στην κορυφή του βάθρου ανέβηκαν ο Αριστείδης Σωτηριάδης και η Χρυσή Παπαδοπούλου ενώ ο Αλέξανδρος Φραντζής Μπάρμπας και η Εμμανουέλα Ρεμουντακη κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην αντίστοιχη κατηγορία ανδρών – γυναικών.

Στο ομαδικό κορασίδων την 1η πρώτη θέση πήραν η Λυδια Κιτσιου, Παναγιώτα Καστανιώτη και Δήμητρα Γιαννάκη,  ενώ στο ελεύθερο στυλ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Φραντζής Μπάρμπας ,αργυρό μετάλλιο ο Αριστείδης Σωτηριάδης και χάλκινο μετάλλιο η Μονικα Χρονοπούλου και Φιλίππα Παπαχρήστου.

Οι προπονητές του ΑΣ ΙΛΙΟΥ Ο Ενάρετος Πολεμιστής Χριστίνα Μαυρίκου και Γιώργος Μαυρίκος είναι πολύ ευχαριστημένοι με την εξελικτικη πορεία των αθλητών ,τους συγχαίρουν όλους για την αγωνιστική και δυναμική παρουσία τους και τους εύχονται να μείνουν πιστοί στους στόχους τους και να συνεχίσουν τον αγώνα τους με υπομονή κι επιμονή.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter