Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Απίστευτη απόδοση είχε η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΘΕΑΓΕΝΗ στο Κύπελλο Ακρόπολης που πάντα πρωτοστατεί στις μεγάλες διοργανώσεις για το ολυμπιακό αθλημα του Ταε Κβο Ντο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό!!! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ Θεαγένης Καλλιθέας)

Το Κύπελλο Ακρόπολης διεξήχθη στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με περίπου 1500 αθλητές για τις κατηγορίες παίδων/κορασίδων, εφήβων/νεανίδων, αντρών/γυναικών.

Τα ποσοστά επιτυχίας των αθλητών του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ ήταν εξαιρετικά αφού σε σύνολό 25 αθλητών οι 19 αθλητές του συλλόγου μας ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας συνολικά 10 χρυσά, 5 ασημένια, και 4 χάλκινα μετάλλια!!!!

Όμως η επιτυχία του Α.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΘΕΑΓΕΝΗ δεν σταματάει μόνο στην συγκομιδή των μεταλλίων αλλά και στις θέσεις που κατέκτησε στις γενικές κατατάξεις!!!

Συγκεκριμένα ο συλλογος κατέκτησε

  1. ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2003 – 2004
  2. ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2005 – 2006
  3. ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ
  4. ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Ο προπονητής του συλλόγου κ.Γιώργος Τάγκας δίνει θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του για την επιβλητική παρουσία τους και στους γονείς και φίλους  που στήριξαν την προσπάθεια του συλλόγου ολο αυτό το τριήμερο και έμειναν ως το τέλος της διοργάνωσης για να χειροκροτήσουν και να επευφημήσουν τις επιτυχίες του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ!!!


 

Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter