Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Αυτό το Σαββατοκύριακο 20-21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Ολυμπιακή δοκιμαστική διοργάνωση, Test Event Taekwondo Rio 2016, και διοργανώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή Ρίο 2016 σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο της Βραζιλίας (CBTKD).

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Carioca Arena 1 στο Ολυμπιακό Πάρκο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Κανονικά το Carioca Arena 3 θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες taekwondo κατά τη διάρκεια του Ρίο το 2016, ωστόσο το Carioca Arena 1 έχει επιλεγεί για να φιλοξενήσει την εκδήλωση του τεστ καθώς έχει ολοκληρωθεί πλήρως η κατασκευή του.

Συνολικά 49 αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες θα διαγωνιστούν στο τεστ σε τέσσερις κατηγορίες βάρους, στις γυναίκες  -49kg και -57kg ,  στους άνδρες -58kg και + 80kg .

Η οικοδεσπότης χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων, η Βραζιλία, λαμβάνει αυτόματα τέσσερις (4) θέσεις αθλητών.

Τρεις είναι οι κύριοι στόχοι αυτών των δοκιμαστικών αγώνων, (ι) να δοκιμάσουν οι αθλητές το χώρο διεξαγωγής του παιχνιδιού ( «FOP») και όλες τις εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης αθλητών, (ιι) να εκπαιδεύσει, να συντονίσει και να αξιολογηθεί το προσωπικό των αγώνων,καθώς και τις επιδόσεις των εθελοντών σε περιβάλλον αγώνων, και (ιιι) να αξιολογηθεί η απόδοση των συστημάτων τεχνολογίας και των διαδικασιών που υποστηρίζουν όλες τις λειτουργικές πτυχές των αγώνων.

 


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μετάφραση: tkdgr.com

Πηγή: WTF

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter