Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Για 5η συνεχόμενη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα επιπέδου G1 και G2 η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Τσαντέ ξανά στο βάθρο… κατακτώντας την τρίτη θέση σε ένα από τα δυσκολότερα G1 το Croatia Open!!! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η Μαρία προς το παρόν είναι η μόνη Ελληνίδα στην κατηγορία των νεανίδων στα -49 κιλά  η οποία έχει κατακτήσει 5 φορές μετάλλιο σε αντίστοιχα πρωταθλήματα επιπέδου G1 και G2.

Συγκεκριμένα έπειτα από την τρίτη θέση στο Presidents Cup στην Αθήνα επιπέδου G2  την δεύτερη θέση στο G1 στο Βέλγιο, την δεύτερη θέση στο G1 στο Λουξεμβούργο, την τρίτη θέση στο G1 στην Πολωνία, ήρθε να προστεθεί και άλλη μια τρίτη θέση στο G1 στην Κροατία επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή πορεία της αθλήτριας μας στο εξωτερικό με αντιπάλους, της καλύτερες αθλήτριες στα -49 κιλά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι φίλοι του συλλόγου εύχονται στην αθλήτρια μας να συνεχίσει έτσι δυναμικά γεμίζοντας μας περηφάνια.

Η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ με τον προπονητή του συλλόγου κ. Γιώργο Ταγκα και την Πρωταθλήτρια Ελλάδος U21 Μαρία Τσαντέ στα -49 καθώς και την Πρωταθλήτρια Ελλάδος Νεανίδων Κυριακή Μάτου στα -59 αναχώρησαν για την Κροατία την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να αγωνιστούν στο Croatia Open.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter