Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

«Με αίσθημα ευθύνης, με διάθεση για προσφορά και έχοντας “ζυγίσει” τις δυνάμεις μου αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Μιχάλη Μουρούτσου», δηλώνει  Δήμητρα Πανανικολάου, υποψήφια με την Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης Ταεκβοντό.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της υποψήφιας

«Δεχόμενη την τιμητική πρόταση ενός ολυμπιονίκη του TAEKWONDO έπρεπε πριν από την απάντησή μου να μετρήσω τον εαυτό μου και να δω εάν μπορώ να σταθώ δίπλα του επάξια, όπως και στην ομάδα όλων αυτών των καταξιωμένων αθλητών – πρωταθλητών.

Τι θα μπορούσα να προσφέρω; Με ποιον τρόπο;

Μέσα από την εμπειρία μου στα κοινά, την επί 17 συναπτά έτη ενασχόλησή μου με το επιχειρείν και την διάθεση για προσφορά θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω από όποιο πόστο στην προώθηση του αθλήματος, στην στήριξη και υποστήριξη των αθλητών και προπονητών αλλά πρωτίστως των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που είναι το θεμέλιο μίας Ομοσπονδίας για την ύπαρξή της.

Ο πρωταθλητισμός είναι μία έννοια που αφορά τη ζωή!
Δεν υπήρξα πρωταθλήτρια είτε προπονήτρια του TAEKWONDO, καθένας από εμάς όμως καλείται να αγωνιστεί στην καθημερινότητά του.

Με αίσθημα ευθύνης, με διάθεση για προσφορά και έχοντας «ζυγίσει» τις δυνάμεις μου αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Μιχάλη Μουρούτσου και του ΑΣ ΔΙΑΣ Λάρισας/ A.C DIAS Larissas, όπου και είμαι μέλος.

📌28 Μαρτίου 2021 ψηφίζουμε Μιχάλη Μουρούτσο για Πρόεδρο.
📌28 Μαρτίου 2021 ψηφίζουμε ελεύθερα, ανεπηρέαστα, με γνώμονα τους ανθρώπους που πιστεύουμε ότι θα μας πάνε μπροστά.
📌28 Μαρτίου 2021 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Με εκτίμηση
Δήμητρα Παπανικολάου»


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter