Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Πέρυσι, τέτοια ημέρα, γράφαμε για το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου 2017 γιορτάζουμε τα δεύτερα γενέθλια του TkdMag.gr  και ακόμα να το συνειδητοποιήσουμε. 

Το site μας έγινε δυο χρονών και μαζί του μεγαλώσαμε και εμείς και εσείς. Έναν ολόκληρο χρόνο προσπαθήσαμε να καλύψουμε, όσο αυτό ήταν εφικτό με τις δυνάμεις που έχουμε, τα τεκταινόμενα στο χώρο του αγαπημένου μας αθλήματος. Του Ταεκβοντό.

Δεκάδες ρεπορτάζ, αρκετά αφιερώματα, φωτορεπορτάζ συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές μας, μικρούς και μεγάλους, αστεία βίντεο και έγκαιρη ενημέρωση για τις τρέχουσες διοργανώσεις.

Όπως σας γράφαμε και πέρυσι, η ομάδα του TkdMag.gr, έχει επιλέξει να ακολουθήσει το δημοσιογραφικό δρόμο. Έναν δρόμο δύσκολο. Έναν δρόμο γεμάτο από εμπόδια και προκλήσεις.

Έχουμε απορρίψει το δρόμο των «δημοσίων σχέσεων» και του επιφανειακού γραψίματος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν προσπαθούμε να σας διασκεδάσουμε κιόλας. Άλλωστε, γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο υπάρχουν μερικές κατηγορίες στο site.

Η επισκεψιμότητα στο site ανεβαίνει ενώ η σχέση εμπιστοσύνης με εσάς, τους αναγνώστες μας, μεγαλώνει. Αυτό άλλωστε μας κρατάει και μας δίνει ώθηση να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο.

Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι. Να προβάλουμε το άθλημα και τους πρωταγωνιστές του. Αθλητές, προπονητές, συλλόγους αλλά και γονείς.

Όλη η ομάδα του TkdMag.gr σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας αυτά τα χρονια. Ελπίζουμε να αντέξουμε άλλα τόσα και ακόμα περισσότερα. Εις το επανιδείν.

Νίκος Σπυρόπουλος

 


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter