Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον Αθλητικό Σύλλογο Δόξα στην Πάτρα.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου του συλλόγου:

«Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολλών φίλων , αθλητών και γονιών ο Α.Σ. Δόξα έκοψε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ευλόγησε την πίτα ο αγαπητός σε όλους μας Παν. Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Παρακεντές ο οποίος ευχήθηκε στο έμψυχο υλικό του Α.Σ. Δόξα υγεία και πολλές επιτυχίες για το 2017.

Ακολούθησε βράβευση των παρακάτω αθλητών και αθλητριών του συλλόγου που διακρίθηκαν σε επίσημους αγώνες την προηγούμενη χρονιά.
ΓΟΥΛΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΙΔΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΟΝΙΔΑ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΜΕΜΑ, ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΣΑΜΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΖΑΡΑ ΗΛΙΑΝΑ, ΦΟΥΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Ακολούθησαν οι απονομές πτυχίων Νταν της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό στους αθλητές Λιβάνη Διονύση και Παπαδόπουλο Ιωάννη ενώ ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση των προπονητών Σταυρόπουλου Γιώργου,Κάκκου Νίκου και Γεωργακόπουλου Θάνου από τον Δάσκαλο κ.Παπαδάτο Ανδρέα σε ένδειξη αναγνώρισης του ήθους τους και τις ευγενικής τους παρουσίας όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο στον χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αλλά στην κοινωνία μας γενικότερα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αυτής, για μια ακόμα φορά, γονείς, αθλητές και φίλοι του Α.Σ. Δόξα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ευχές σε κλίμα χαλάρωσης στις άνετες εγκαταστάσεις του Α.Σ. ΔΟΞΑ.»


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter