Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Πώς περνάει έτσι ο καιρός ε;

Πριν από έναν χρόνο ακριβώς, στις 14 Σεπτεμβρίου του 2015, το TkdMag.gr βγήκε στο διαδικτυακό αέρα. Έναν χρόνο μετά, συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας.

Μια προσπάθεια που αφορά κυρίως την ανάπτυξη και την περαιτέρω ανάδειξη του Ταεκβοντό στη χώρα μας. Αφορά την προβολή του αθλήματος της καρδιάς μας και την ενημέρωση όλων όσων ασχολούνται ενεργά με αυτό. Την ψυχαγωγία από την άλλη μεριά ακόμα και αυτών που δεν έχουν ξανακούσει για το Ταεκβοντό. Στις προτεραιότητές μας είναι η προβολή των αθλητών μας. Μικρών και μεγάλων.

Παιδιών που προπονούνται καθημερινά χύνοντας τόνους ιδρώτα για να φτάσουν στην κορυφή. Στην κορυφή της Ελλάδας, της Ευρώπης, του κόσμου αλλά και γιατί όχι των Ολυμπιακών Αγώνων. Παιδιών που έχουν μάθει να παλεύουν για τα όνειρά τους και τους αξίζει η προβολή των κόπων του και των θυσιών που κρύβονται πίσω από τις επιτυχίες στο τατάμι.

Στόχος μας είναι φυσικά και η προβολή προπονητών και συλλόγων που δίνουν κάθε μέρα μια μεγάλη μάχη. Μια μάχη με την Ελλάδα του σήμερα και των δυσκολιών της. Μια εντός θετικού πλαισίου μάχη με αθλητές και γονείς. Μια μάχη τέλος, με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Στο TkdMag.gr, έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε το δημοσιογραφικό δρόμο. Έναν δρόμο δύσκολο. Έναν δρόμο γεμάτο από εμπόδια και προκλήσεις. Όσο τραχύς και εάν γίνεται τόσο το περισσότερο τον αγαπάμε. Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά μας.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά και ενεργά!

ΥΓ: Σε λίγες ημέρες θα έχουμε… διαγωνισμούς με δωράκια! Μείνετε συντονισμένοι!

Νίκος Σπυρόπουλος


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter