Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Χωρίς κάποιο μετάλλιο θα γυρίσουν δυστυχώς από το Μοντρέ της Ελβετίας όπου ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 19 Μαΐου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό, ο Γιώργος Σιμιτσής και η Ιωάννα Κουτσού.

Ο Γιώργος ο οποίος ήταν από τους τους τυχερούς στην κλήρωση καθώς πέρασε στο δεύτερο γύρο χωρίς αγώνα (άνευ) δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του τούρκου αθλητή, Mert Erdogan.

Ο έλληνας αθλητής ο οποίος είχε κυνηγήσει την πρόκριση για την ολυμπιάδα στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τελικά να υλοποιήσει το όνειρο του Ρίο, έχασε με 4 – 9. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος αγωνίστηκε στην κατηγορία των -54 κιλών ενώ στην Κωνσταντινούπολη είχε παίξει στην -58 κιλών. Κατηγορία στην οποία στην Ελβετία αγωνίστηκε ο Λευτέρης Φακίνος ο οποίος βγήκε πέμπτος.

Η Τουρκία φαίνεται πως ήταν την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο «κακός δαίμονας» για τη χώρα μας αφού και η Ιωάννα Κουτσού έχασε από τουρκάλα αθλήτρια.

Ειδικότερα, η Ιωάννα δέχτηκε την ήττα στον πρώτο γύρο από την Rukiye Yildirim με 8-0. Η αθλήτρια του Α.Σ Δαναού Ωραιοκάστρου αγωνίστηκε στην κατηγορία των -46 κιλών.

Να θυμίσουμε πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2012, Ιωάννα δεν κατόρθωσε και εκείνη στο προολυμπιακό ευρωπαϊκό τουρνουά στην Τουρκία να πάρει το εισιτήριο για την ολυμπιάδα της Βραζιλίας.

 

Δείτε τον αγώνα του Γιώργου Σιμιτσή:

Δείτε τον αγώνα της Ιωάννας Κουτσού:

 


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter