Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την απόφαση να προχωρήσει στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του Συνδέσμου Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό Ελλάδος προχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

Μετά το εξώδικο που έστειλε στον ΣΠΟΤΕ η ΕΛΟΤ στα μέσα Απριλίου, ο Πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Νίκος Θωμαΐδης και ο Γενικός Γραμματέας, Μιχάλης Φυσεντζίδης κατέθεσαν την Πέμπτη, 23 Ιουνίου τη μήνυση.

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΛΟΤ:

«Σας ενημερώνουμε ότι εχθές 23 Ιουνίου 2016, η ΕΛ.Ο.Τ. δια του Προέδρου της κ. Ν. Θωμαΐδη και του Γενικού Γραμματέα της κ. Μ. Φυσεντζίδη κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του Προέδρου, του Γενικού Γραμματέα και κατά παντός υπευθύνου μέλους του Δ.Σ. του «Συνδέσμου Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό Ελλάδος» (Σ.Π.Ο.Τ.Ε.) για τις παράνομες ενέργειες που έχουν τελεστεί σε βάρος της Ομοσπονδίας μας, του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της ΕΛ.Ο.Τ. και επιπλέον και για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα που περιήλθαν σε γνώση μας.

Η συνεχιζόμενη, εντεινόμενη και κλιμακούμενη κατασυκοφάντηση της Ομοσπονδίας μας και των μελών της Διοίκησής της το τελευταίο χρονικό διάστημα, -παρά την κοινοποίηση της από 18-4-2016 Εξωδίκου μας προς τον Σ.Π.Ο.Τ.Ε.- δεν μπορεί να γίνει ανεκτή και πλέον το λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Για ακόμη μία φορά πρέπει να τονιστεί ότι η Ομοσπονδία μας δεν κατανοεί τις «πρακτικές» που ακολουθούνται από τον «Σ.Π.Ο.Τ.Ε.», ο οποίος με μοναδικό σκοπό να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, έχει υποβάλει σε βάρος της ΕΛ.Ο.Τ, διάφορες καταγγελίες ενώπιον της Γ.Γ.Α. και άλλων φορέων, οι οποίες στο σύνολό τους δεν είχαν καμία ουσιαστική ή νομική βασιμότητα. Το μόνο που έχει κατορθώσει να προκαλέσει ο «Σ.Π.Ο.Τ.Ε.», είναι η δυσφήμηση του αθλήματος του Ταεκβοντό και της Ομοσπονδίας μας.

Η Ομοσπονδία μας δεν θα ανεχθεί καμία παρέκκλιση, παράνομες ενέργειες και «πρακτικές» που ευθέως δυσφημούν το Άθλημα του Ταεκβοντό στην Ελλάδα, δεδομένου ότι καταστατικός σκοπός της ΕΛ.Ο.Τ., ως ανώτατης οργάνωσης αθλητικών σωματείων Ταεκβοντό στην Ελλάδα, είναι η καλλιέργεια και η διάδοση του Ολυμπιακού Αθλήματος του Ταεκβοντό στη Χώρα μας. Από εδώ και στο εξής, σε κάθε περίπτωση παράνομης ενέργειας και «πρακτικής» σε βάρος της ΕΛ.Ο.Τ. και του αθλήματος, το λόγο θα έχουν η Εισαγγελία και οι Αρμόδιες Αρχές.»

 

Διαβάστε επίσης: Έρχεται “πόλεμος” – Εξώδικο της ΕΛΟΤ στον ΣΠΟΤΕ για «παράνομες ενέργειές» του εις βάρος της

Η απάντηση του ΣΠΟΤΕ στο εξώδικο της ΕΛΟΤ- Στο «στόχαστρο» ο «πανταχού παρών» Φυσεντζίδης


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter