Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Το καλαντάρι της για το 2020 ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

Αφήνοντας πίσω το 2019 και τα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν το 2020 φέρνει μαζί του νέες διοργανώσεις και φυσικά νέες συγκινήσεις.

Την αυλαία όπως κάθε νέα χρονιά ανοίγουν οι εξετάσεις Νταν. Όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα οι εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και για τις 2 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Θα ακολουθήσουν τον Φεβρουάριο Σεμινάρια Προπονητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τη σκυτάλη παίρνει το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων τον Μάρτιο. Τον ίδιο μήνα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων.

Τον Απρίλιο θα γίνει το 5ο Κύπελλο Ακρόπολης. Τον Ιούνιο θα διοργανωθούν το Παγκρήτιο Κύπελλο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών & Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών και οι εξετάσεις Νταν.

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο έχουν προγραμματιστεί σεμινάρια διαιτητών και εξετάσεις για αναβάθμιση πτυχίων. Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας «φωτιά» με το Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα (Πούμσε), το Κύπελλο Γεώργιος Βόλαρης και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

Ο χρόνος θα κλείσει, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τον Δεκέμβριο με το Κύπελλο Σταμάτης Κάσσης.

Δείτε το σχετικό πίνακα


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter