Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Η αλήθεια είναι μια και δυστυχώς είναι πικρή. Τουλάχιστον για εμένα και το πώς ήθελα να παραμείνει η σχέση μου μαζί σας. Κοιτώντας τη στήλη Editorial του TkdMag.gr κατάλαβα ότι έχω να σας γράψω πολύ καιρό. Πάρα πολύ καιρό. Για την ακρίβεια περισσότερο από έναν χρόνο. 

Γράφει ο Νίκος Σπυρόπουλος

Από τη μία μεριά, συνειδητοποιώ το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός χωρίς να το καταλαβαίνουμε και από την άλλη ότι έχω αθετήσει αρκετές απ’ τις υποσχέσεις που σας έδωσα όταν ξεκινούσα το site. Από το 2015 μέχρι και σήμερα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στη ζωή μου. Στις ζωές όλων μας δηλαδή. Δεν θα τα απαριθμήσω εδώ. Ούτε θα κάνω κάποια μικρή αναφορά. Πιστεύω ότι ο κατάλληλος χρόνος να τα πούμε όλα αυτά είναι όταν κλείσουμε με το καλό τα πέντε χρόνια μας εδώ στο TkdMag.gr.

Και ναι. Θα τα κλείσουμε. Και θα τα κλείσουμε όμορφα. Αλλά για να φτάσουμε εκεί έχουμε ακόμα μπόλικο δρόμο μπροστά μας.

Που λέτε, πολλοί βάζουν στόχους που θέλουν να επιτύχουν κάθε νέα χρονιά. Αθλητές δίνουν υπόσχεση στον εαυτό τους να ανέβουν στο βάθρο, να βελτιωθούν, να συμμετέχουν σε κάποια σπουδαία διοργάνωση. Και άλλα τόσα. Προπονητές θέτουν στόχο να βγάλουν πρωταθλητές, να διαπαιδαγωγήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιδιά τους. Μαθητές να γράψουν καλά στις εξετάσεις, να περάσουν στη σχολή που θέλουν.

Ο καθένας από εμάς κάνει την ανασκόπησή του και πράττει αναλόγως. Τις περισσότερες φορές με οδηγό και κίνητρο εκείνο που πραγματικά θέλει και έχει αποφασίσει πως θα φέρει τον κόσμο πάνω κάτω για να το πετύχει. Γιατί όπως ξέρετε, δεν αρκεί να το θέλουμε αλλά πρέπει να έχουμε καταλαγιάσει οι ίδιοι ότι θα προσπαθήσουμε για κάτι. Ό,τι και εάν αυτό συνεπάγεται.

Ας μην γελιόμαστε όμως. Η ζωή μπορεί καμιά φορά να τα φέρει όλα ανάποδα. Μπορεί να είσαι αποφασισμένος για κάτι αλλά οι συνθήκες να μην βοηθούν. Να πηγαίνουν όλα στραβά παρά τα όσα κάνεις. Παρά τις θυσίες και τον ιδρώτα. Εκεί λοιπόν δεν πρέπει να το βάλεις κάτω. Πείσμωσε και πάλεψε ακόμα πιο σκληρά.

Για μένα και το TkdMag.gr ο στόχος είναι θεωρητικά απλός. Πρακτικά όμως αρκετά δύσκολος. Να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε όλες τις υποσχέσεις μας. Αυτές που σας δώσαμε και πραγματικά πιστέψαμε και πιστεύουμε μέχρι και σήμερα. Ενημέρωση για το αγαπημένο μας άθλημα με μια άλλη ματιά. Ειδήσεις, αφιερώματα, απόψεις, βίντεο. Τα πάντα.

Το ξέρετε όλοι ότι ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος. Οι ζωές μας ακόμα περισσότερο. Αλλά υποσχόμαστε τη νέα χρονιά να αλλάξουμε. Με αργά και σταθερά βήματα το TkdMag.gr θα αποκτήσει τον χαρακτήρα που ονειρεύτηκα όταν ακόμα δεν είχα καν σκεφτεί το όνομα του site.

Καλή χρονιά από καρδιάς και ας έχουμε καιρό να τα πούμε. Εύχομαι το 2020 να μας βρει όλους και όλες υγιείς και δυνατούς να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση.

Τα λέμε σύντομα.


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter