Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Χωρίς μετάλλιο έμεινε και την τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η εθνική μας ομάδα Ταεκβοντό. Καλλιφώνης, Νικολαΐδης, Μωυσίδου και Σαλινούδη, δυστυχώς δεν κατάφεραν να πλασαριστούν σε μια θέση στο βάθρο.

Συγκεκριμένα, ο Αθανάσιος Νικολαΐδης αν και κέρδισε τον πρώτο του αγώνα κόντρα στον Αυστριακό Christoph Decker με 6 – 5, στον επόμενο γύρο γνώρισε την ήττα με 10 – 8 από τον Κροάτη Vedran Athanasios-Golec.

Στην κατηγορία των – 78 κιλών, ο Χριστόφορος Καλλιφώνης έχασε στον πρώτο του αγώνα από τον Πολωνό Bartosz Kolecki με 5 – 4 μη καταφέροντας να συνεχίσει και να διεκδικήσει μια θέση στα μετάλλια.

Στην κατηγορία των -73 κιλών των γυναικών, η Μαρία Μωυσίδου κέρδισε στον πρώτο γύρο και μάλιστα στον ξαφνικό θάνατο την Ιταλίδα αντίπαλό της Maristella Maria-Smiraglia. Στο δεύτερο αγώνα της, αναμετρήθηκε με τη χρυσή ολυμπιονίκη του Λονδίνου, τη Σέρβα Milica Mandic από την οποία έχασε με σκορ 5 – 3.

Τέλος, η Ελένη Σαλινούδη στην κατηγορία των +73 κιλών δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλλίδας Maeva Melier από την οποία ηττήθηκε με 12 – 7.

Συγχαρητήρια σε όλη την ελληνική αποστολή για την προσπάθεια.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Φωτογραφία από FB ETANE

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter