Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, η δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταεβκοντό Εφηβών / Νεανίδων. Από τις ελληνικές συμμετοχές ξεχώρισε η πέμπτη θέση που κατέκτησε στην κατηγορία των -51 κιλών ο Κωνσταντίνος Μπεκούλης.

Οι άλλοι τρεις αθλητές μας που έπαιζαν τη δεύτερη ημέρα, η Μαρίνα Κοντού, η Αναστασία Καρασπήλιου και ο Ευστράτιος Κετσετζίδης πάλεψαν και έβαλαν τα δυνατά τους δίχως όμως να καταφέρνουν να πλασαριστούν στα μετάλλια.

Ειδικότερα, σπουδαίες εμπειρίες αποκόμισε η Μαρίνα Κοντού που αγωνίστηκε στην κατηγορία των -46 κιλών. Δυστυχώς, η αθλήτρια του Α.Σ Περιστερίου έχασε στον πρώτο της αγώνα από την Ισπανίδα, Blanca Soler Palmer με σκορ 12-5.

Από τη μεριά της, η πολύπειρη Αναστασία Καρασπήλιου έχασε με σκορ 6-2 από την Μεξικανή Paola Daniela Souza. Η αθλήτρια του Α.Σ Αστραπή Πατρών έβαλε τα δυνατά της αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της αντιπάλου της.

Στην κατηγορία των -55 κιλών ο Ευστράτιος Κετσετζίδης του Α.Σ Χουάρανγκ έπαιξε στα ίσα τον Dennis Gonzalez Colon από το Πουέρτο Ρίκο. Το παιχνίδι πήγε στον χρυσό πόντου όπου δυστυχώς, ηττημένος βγήκε ο έλληνας αθλητής.

Υπενθυμίζεται πως την πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η Ελλάδα πανηγύρισε ένα μετάλλιο. Αυτό το χάλκινο του Γιώργου Ιωάννου στην κατηγορία των -48 κιλών.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter