Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι αθλητές του Συλλόγου μας ,τα μέλη ,οι φίλοι αλλά και οι καλεσμένοι του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παπάγου, βρέθηκαν στο κατάμεστο από κόσμο , Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Χολαργού, ξέχασαν τα προβλήματα τους, ήρθαν όπως κάθε χρόνο για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. (Δελτίο Τύπου)

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο ήταν η παρουσία του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κύριου Αποστολόπουλο Ηλία .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Παπάγου -Χολαργού κος Κιντζίος Ευστάθιος , ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παπάγου Χολαργού κος Τράκας Μιχάλης , ο κος Ζαφειράκης Ιωάννης , η κυρία Κοσμάτου Βαρβάρα και άλλοι επίσημοι.

Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τούς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Χαιρετισμό του Δημάρχου , ο οποίος συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για τις προσπάθειες που κάνουν. Η εκδήλωση συνέχισε με την ομιλία του πρόεδρο του συλλόγου , ο οποίος ανέφερε τα επιτεύγματα και τις δραστηριότητες του συλλόγου . Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Προπονητής του Συλλόγου, ο οποίος συνεχάρη και ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για το έργο που επιτελούν και αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που συντελεί το Ολυμπιακό Άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στην προσωπικότητα των μικρών και μεγάλων αθλητών .

Στη συνέχεια κόπηκε η παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα ,που το φλουρί κέρδισε ο κος Τράκας Μιχάλης. Το δώρο ήταν ένα μοναδικό βιβλίο για το παγκόσμιο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με τίτλο TAEKWONDO Ολυμπιακό Άθλημα.

Η γιορτή συνεχίστηκε με τις βράβευσης των αθλητών τις αγωνιστικής ομάδας , τις βραβεύσεις των ενήλικων Αθλητών ,αλλά και των αθλητών που κατέκτησαν το 2017 τη Μαύρη ζώνη.

Η εκδήλωση έκλεισε όμορφα , αργά το απόγευμα με τις απονομές εγχρώμων ζωνών μετά από τις προαγωγικές εξετάσεις που έγιναν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018. .
Τέτοιες στιγμές είναι μοναδικές. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς ,μέλη μας που είναι κοντά σε κάθε προσπάθεια του αγαπημένου μας Συλλόγου.

Ευχόμαστε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε και να μεγαλώσουμε τον σύλλογο μας.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter