Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Πυρά κατά του Μιχάλη Φυσεντζίδη εξαπέλυσε ο Ισίδωρος Κούβελος με αφορμή τα όσα δήλωσε για την εξασφάλιση χρηματοδότησης της ΔΟΑ ο πρώτος σε συνέντευξή του.

Ο πρώην πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κατακεραύνωσε το γενικό γραμματέα της ΕΛΟΤ, της ETU, και μεταξύ πάρα πολλών άλλων νυν πρόεδρο της ΔΟΑ Μιχάλη Φυσετζίδη λέγοντας πως βρέθηκε τυχαία στη θέση αυτή ενώ τόνισε πως λέει και «ανοησίες».

Μάλιστα, τον κατηγόρησε πως μιλάει για Ολυμπιακή Παιδεία ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτά.

Συγκεκριμένα, ο Κούβελος δήλωσε στο gazzeta.gr, «Διάβασα και εγώ τις δηλώσεις του κυρίου Φυσεντζίδη και πραγματικά εξεπλάγην! Βέβαια δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα από έναν άνθρωπο ο οποίος τόσο εύκολα βρέθηκε σε μια θέση που ούτε στα καλύτερα των ονείρων του δεν θα μπορούσε να φανταστεί!».

«Ξέρω ότι είμαι σκληρός με αυτά που λέω και θα έπρεπε να έχω συνηθίσει να ζω παρέα με την αγνωμοσύνη κάποιων πρώην δήθεν συναδέλφων μου. Απλά διερωτώμαι πόσο δύσκολο άραγε είναι να παραδεχθείς ότι κάποιος, πριν από εσένα, πάλεψε και έφτιαξε αυτό στο οποίο κάθεσαι επάνω; Πόσο δύσκολο είναι να μην μιλάς για θέματα όπως η Ολυμπιακή Παιδεία, αφού ποτέ δεν ασχολήθηκες με αυτά;», συνέχισε ενώ ολοκλήρωσε με το εξής: «Είναι εύκολο να σε κάνουν Πρόεδρο ενός εκπαιδευτικού θεσμού, ακόμα και όταν δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει Ολυμπιακή εκπαίδευση. Το δύσκολο είναι να σε αναγνωρίσουν οι άλλοι ως αληθινό Πρόεδρο».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μιχάλης Φυσετζίδης είναι και ελεγχόμενος, μεταξύ πολλών πρώην και νυν μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό για το έλλειμμα ύψους σχεδόν 1 εκατ. ευρώ που εντοπίζει σε έκθεσή του το Ελεγκτικό Συνέδριο και αποκάλυψε το περιοδικό Hot Doc.

 

Διαβάστε επίσης: Το έντονο παρασκήνιο πίσω από τις εκλογές της ΕΟΕ – Τα «στρατόπεδα», οι έλεγχοι και οι δικαστικές διαμάχες

Οικονομική βοήθεια από ΕΟΕ σε Ομοσπονδίες – Απειλητικά μηνύματα στον Φυσεντζίδη και τρια μέλη από κάποιον «Ekdikitis»

HOT DOC: Παράνομοι διαγωνισμοί, γεύματα με «χρυσά κουτάλια» και προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter