Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Περισσότερο στυλ, φινέτσα και… “τσαχπινιά” θα προσδώσουν στην “καρναβαλική ατμόσφαιρα” που θα συνοδεύει τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο τα έγχρωμα παντελόνια στο Ταεκβοντό.

Όπως ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο το 2016 θα μπορούν να φορέσουν διαφορετικού χρώματος παντελόνι σύμφωνα με τα χρώματα της εθνικής τους ομάδας.

Κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά ως μέρος της δέσμευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για τη δημιουργία μιας νέας και συναρπαστικής εμπειρίας για τον θεατή στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μέχρι τις 30 Απριλίου, κάθε Εθνική Ομοσπονδία μέλος της WTF θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα χρώμα, συμπεριλαμβανομένου του λευκού, για το σύνολο των αθλητών τους που θα διαγωνιστούν στο Ρίο το 2016.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της WTF αυτό όχι μόνο “θα εξασφαλίσει μια εντελώς νέα και μοναδική εμφάνιση των αγώνων τάε κβον ντο στο Ρίο 2016, αλλά θα επιτρέψει τους οπαδούς στο στάδιο καθώς και εκείνων που θα παρακολουθούν από το σπίτι, να εντοπίζουν εύκολα την εθνικότητα των αθλητών που ανταγωνίζονται”.

“Η ιδέα αναπτύχθηκε από την Τεχνική Επιτροπή της WTF, η οποία είναι υπεύθυνη για τον εντοπισμό καινοτόμων τρόπων που η WTF μπορεί να συνεχίσει να εξελίσσει και να εκσυγχρονίζει το άθλημα”, προσθέτει η Παγκόσμια ομοσπονδία ενώ καταλήγει: “Νέες καινοτομίες έχουν επίσης συμπεριληφθεί για την ανάπτυξη του υπάρχοντος συστήματος επανάληψης βίντεο και προστέθηκε εισαγωγή αισθητήρων στα προστατευτικά σώματος και κεφαλής που για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί (ηλεκτρονική κάσκα) στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο”.

Πρόεδρος WTF: “Τα έγχρωμα παντελόνια θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση των αγώνων”

Τη δική του άποψη για τη συγκεκριμένη επιλογή της WTF εξέφρασε ο πρόεδρός της, Chungwon Choue.

“Ο ενθουσιασμός για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ολοένα και αυξάνεται. Ελπίζουμε πως το Ταεκβοντό θα έχει την πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι στιγμής. Τα έγχρωμα παντελόνια για τους αθλητές θα δώσουν άλλη πνοή στον αγώνα, μεταμορφώνοντάς τον και προσθέτοντας πόντους στο δυναμισμό του και την καρναβαλική εικόνα του Ρίο”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Choue.

Η είσοδος της πρωτοβουλίας αυτής, θα μεγαλώσει, όπως είπε, το αίσθημα της “εθνικής υπερηφάνειας” των αθλητών καθώς αυτοί θα αγωνίζονται για τις χώρες τους.

“Είναι μια από τις πολλές καινοτομίες της WTF που θα παρουσιαστούν στο Ρίο, προσθέτοντας στο άθλημα περισσότερο ενθουσιασμό, δράση και δράμα”, κατέληξε.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter