Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στο Ισραήλ βρέθηκαν οι πρωταθλήτριες του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ Μαρία Τσαντέ και Κυριακή Μάτου προκειμένου να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα επιπέδου G1 με την επωνυμία Israel Open. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η χρονική στιγμή που διεξήχθη το εν λόγω Πρωτάθλημα ήταν το Σαββατοκύριακο που συγχρόνως λάμβανε χώρα και  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων και ο προπονητής του συλλόγου μας κ. Γιώργος Τάγκας για πρώτη φορά δεν μπορούσε να είναι μαζί με τις πρωταθλήτριες του!!!

Όμως η έντονη επιθυμία των αθλητριών μας να αγωνιστούν  και η βοήθεια του φίλου κ. Νίκου Κακαρέλη έφερε καταπληκτικά αποτελέσματα σε αυτό το Πρωτάθλημα επιπέδου G1.

Συγκεκριμένα η Πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Τσαντέ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο έπειτα από 4 αγώνες στην κατηγορία των  νεανίδων στα -49 κιλά καταφέρνοντας κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα να βρεθεί για έβδομη συνεχόμενη φορά στο βάθρο των νικητών σε πρωταθλήματα επιπέδου G1 και G2!!!

Η Πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Κυριακή Μάτου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο έπειτα από 3 αγώνες και χάνοντας στην κυριολεξία το χρυσό στο τελευταίο δευτερόλεπτο από την Αμερικανίδα αντίπαλό της!!!

Ο προπονητής του συλλόγου κ. Γιώργος Τάγκας δηλώνει πολύ περήφανος για τις αθλήτριες του που καταφέρνουν να φέρνουν τέτοιες διακρίσεις σε τόσο υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα!!!


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter