Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Από το 2ο Κύπελλο Ακρόπολης τίθεται σε ισχύ το συγκεκριμένο ωράριο στους αγώνες Ταεκβοντό.

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, στους επικείμενους αγώνες θα εφαρμοστεί νέο πρόγραμμα με βάση το οποίο αθλητές, προπονητές, γονείς και θεατές θα γνωρίζουν πόση ώρα απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια κατηγορία και δεν θα είναι υποχρεωμένοι για πολύωρη διαμονή στο χώρο των αγώνων.

Επιτέλους, ένα ακόμη αυτονόητο γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΟΤ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες που δημιουργούνται σε μια διοργάνωση όπου υπάρχει τεράστιo ενδιαφέρον από τους συλλόγους και πάρα πολλές συμμετοχές από αθλητές και αθλήτριες, αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων, αρχής γενομένης από το 2ο Κύπελλο Ακρόπολης.

Στόχος αυτών των αλλαγών είναι το πρόγραμμα να γίνει πιο ευέλικτο και βατό για αθλητές και γονείς-θεατές, ώστε το άθλημα να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το πέρασμα στη νέα εποχή, θεωρείται επιβεβλημένο για το ταεκβοντό και απαιτείται απ` όλους κατανόηση για το νέο εγχείρημα που θεωρούμαι (σ.σ ένα ορθογραφικό ξέφυγε, το σωστό: θεωρούμε*) ότι είναι προς όφελος του αθλήματος.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα, όλοι οι αθλητές, προπονητές, γονείς και θεατές θα γνωρίζουν πόση ώρα απαιτείται να ολοκληρωθεί μια κατηγορία και δεν θα είναι υποχρεωμένοι -εάν δεν το επιθυμούν- για πολύωρη διαμονή στο χώρο των αγώνων».

 

2ο Κύπελλο Ακρόπολης: Πρόγραμμα αγώνων

Κατεβάστε το Πρόγραμμα των αγώνων στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολης κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter