Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με ολυμπιακό… άρωμα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των βίντεο του διαδραστικού βιβλίου του Κωνσταντίνου Μπέη, «Taekwondo – Ολυμπιακό Άθλημα».

Οι ολυμπιονίκες Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Έλλη Μυστακίδου και οι πρωταθλητές Ευρώπης Κωνσταντίνος Γκόλτσιος, Νικόλαος Τζέλλος, Ανέστης Νικολαΐδης, Κλεάνθης Τζέλλος, και Κωνσταντίνος Χαμαλίδης «παρελαύνουν» στα βίντεο που γύρισε στα πλαίσια του καινούργιου του βιβλίου ο κ. Μπέης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μπέη, τα βίντεο που περιγράφονται στο βιβλίο κατά Κεφάλαιο με την ίδια αρίθμηση και Τίτλο που έχουν και στο βιβλίο έχουν αναρτηθεί.


Διαβάστε σχετικά: Κυκλοφορεί το βιβλίο «Taekwondo Ολυμπιακό Άθλημα»


«Κάθε βίντεο παίζει από δύο γωνίες και σε αργή κίνηση, εφόσον ο αναγνώστης το επιλέξει» επισημαίνει ο κ. Μπέης δίνοντας ταυτόχρονα τις εξής οδηγίες:

Ακολουθείστε τα βήματα:

1. Επιλέξτε: www.kostasbeis-tkd.gr (εξώφυλλο βιβλίου).

2. Κάντε “κλικ” στο εικονίδιο που βρίσκεται δεξιά στην Αρχική σελίδα (ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ VIDEOS).

3. Εισάγετε τους κωδικούς που συνοδεύουν το βιβλίο σας στην
σελίδα 6.

4. Επιλέξτε ΚΕΦΑΛΑΙΟ (π.χ. Dollyo chagi, Πλάγια Κίνηση, κ.λπ.)  Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ είναι με την ίδια αρίθμηση και τίτλο όπως στο
βιβλίο.

5. Επιλέξτε αριθμό της Τεχνικής που θέλετε να δείτε.

6. Επιλέξτε την αργή κίνηση από το κουμπί που βρίσκεται δεξιά επάνω μέσα στην οθόνη του βίντεο.

7. Αφού παρατηρήσετε πολλές φορές τις λεπτομέρειες της κίνησης στο βίντεο, ανατρέξτε στο βιβλίο για περισσότερες πληροφορίες (πχ. Τακτική: πότε εφαρμόζεται στον αγώνα η συγκεκριμένη τεχνική, τα σκίτσα, και πολλά άλλα στοιχεία).

 


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter