Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Να χορηγήσει οικονομική βοήθεια σε όλες τις Ομοσπονδίες των Ολυμπιακών Αθλημάτων αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειάς της, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Την ίδια συνεδρίαση, “ανησύχησαν” τα απειλητικά e-mails που έλαβαν τέσσερα μέλη της ΕΟΕ, μεταξύ των οποίων και ο γενικός γραμματέας της ΕΛΟΤ, ελεγχόμενος για το έλλειμμα στο Ταεκβοντό, Μιχάλης Φυσεντζίδης, από κάποιον “Ekdikitis”.

Όπως αναφέρει η ΕΟΕ στο σχετικό δελτίο Τύπου της, η οικονομική ενίσχυση στις Ομοσπονδίες κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να ξεπεραστούν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εθνικές ομάδες και οι αθλητές τόσο στις προπονήσεις τους, όσο και στην πραγματοποίηση ταξιδιών στο εξωτερικό για διεθνείς αγώνες και προπονήσεις.

 

Τα απειλητικά e-mails σε τέσσερα μέλη

Στην ίδια συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΟΕ, τέσσερα μέλη, εκ των οποίων και ο γενικός γραμματέας της ΕΛΟΤ και πρόεδρος πλέον και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Μιχάλης Φυσεντζίδης, έλαβαν απειλητικά e-mails.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η αθλητική εφημερίδα “Live Sport” εκτός του ελεγχόμενου για το έλλειμμα στην Ομοσπονδία Ταεκβοντό, κ. Φυσεντζίδη, οι Αντώνης Νικολόπουλος, Γιώργος Αλικάκος, και Βασίλης Κατσώρας έλαβαν τα απειλητικά μηνύματα μέσω e-mail από άγνωστο λογαριασμό.

Σύμφωνα με τη «Live Sport»,τα απειλητικά μηνύματα εστάλησαν από κοινό λογαριασμό που υπέγραφε ως «Ekdikitis». Μεταξύ άλλων στα μηνύματα αναφέρονταν λέξεις και φράσεις υβριστικές όπως «ζώα» και «για λίγο καιρό θα είστε ακόμα εκεί» κ.ά. Την υπόθεση έχει αναλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Όπως λέγεται μέσα στους κόλπους του αθλητισμού, τα απειλητικά μηνύματα πιθανόν να σχετίζονται με τις πρόσφατες εκλογές στην ΕΟΕ τις οποίες κέρδισε ο Καπράλος.

Σημειώνεται πως οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με επεισοδιακό τρόπο, αφού ο έτερος διεκδικητής του προεδρικού θώκου, Ισίδωρος Κούβελος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα τα μέλη που τον υποστήριζαν να αποχωρήσουν της διαδικασίας.

Έτσι, ο Καπράλος επικράτησε άνετα και πανηγυρικά. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ που για το παρασκήνιο των εκλογών που είχε γράψει το koutipandoras.gr και αναδημοσίευσε το TkdMag.gr.

Διαβάστε το εδώ: Το έντονο παρασκήνιο πίσω από τις εκλογές της ΕΟΕ – Τα «στρατόπεδα», οι έλεγχοι και οι δικαστικές διαμάχες

Άλλες αποφάσεις της ΕΟΕ

Η Ολομέλεια της ΕΟΕ αποφάσισε επίσης να εκλέξει ως μέλος της εκπροσωπώντας τους αθλητές, τον Ολυμπιονίκη Παύλο Καγιαλή στη θέση του Ηλία Ηλιάδη που παραιτήθηκε λόγω ασυμβίβαστου με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του.

Επίσης συμπληρώθηκαν με μέλη οι παρακάτω Επιτροπές:
Αναπληρωματικά μέλη ΕΦΙΠ
Καλομοίρα Κωτσαλά, Αθανάσιος Σαφαρής, Ιωάννης Κουσουλός

Μέλη ΕΘΝΟΑ
Μιχάλης Φυσετζίδης, Θανάσης Βασιλειάδης, Γιάννης Καρράς, Βασίλης Κατσώρας, Αριστείδης Αδαμόπουλος, Πολυξένη Αργειτάκη, Ηλίας Δαλαϊνας, Σταύρος Πέρρος, Ντόρα Πάλλη, Γιώργος Ντάφλος, Γιάννης Κάππος, Παντελής Παυλίδης.

Μέλη Επιτροπής Αθλητών
Λευτέρης Πετρούνιας, Βιργινία Κραβαριώτη , Χριστίνα Νικολοπούλου, Μαρία Ντάνου, Περικλής Ιακωβάκης, Πολυξένη Αργειτάκη, Παύλος Καγιαλής, Θανάσης Βασιλειάδης.

Επιτροπή Γυναίκα και Αθλητισμός
Φάνη Πετραλιά, Ιάκωβος Φιλιππούσης, Γιώργος Αλικάκος, Μιχάλης Φυσετζίδης, Βασιλική Μιλλούση, Βούλα Κοζομπόλη, Ιωάννα Μωραϊτου, Βασιλική Κόλλια.

Επιτροπή Marketing
Αντιπρόεδροι: Πετραλιά Φάνη, Ιατρού Νίκος
Μέλη:
Κουταρέλη Μαρίνα, Λαμπροπούλου – Στέγγου Αθανασία, Παναγιωτοπούλου Νικολέττα, Καρράς Γιάννης, Μητρόπουλος Κώστας
Παπαδημητρίου Γιάννης, Πάντζας Σπύρος, Ταμβακάκης Απόστολος, Τσαούσογλου Κώστας

Εκπρόσωποι στη διοίκηση του ΟΑΚΑ
Γιώργος Αλικάκος, Πέτρος Συναδινός, Αναπληρωματικά μέλη: Ιάκωβος Φιλιππούσης, Πολυξένη Αργειτάκη


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter