Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Το δικό του μήνυμα στη μεγάλη οικογένεια του Taekwondo έστειλε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τάεκβοντό, Chungwon Choue.

Διαβάστε το ολόκληρο:

«Αγαπητή Παγκόσμια οικογένεια Taekwondo και φίλοι,

Είναι σύνηθες σε αυτό το μήνυμα να κοιτάξουμε πίσω στα γεγονότα του προηγούμενου έτους, και στη συνέχεια να κοιτάξουμε μπροστά στα γεγονότα του επόμενου.

Παρακάτω, εγώ δεν θα αποκλίνω από αυτή τη μορφή – αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να έχει τόσες πολλές θετικές και συναρπαστικές εξελίξεις, όσον αφορά τόσο το παρελθόν αλλά και το μέλλον.

Το 2015 θα μείνει στην ιστορία ως μία κλασική χρονιά για το τάε κβον ντο. Πρώτον και κύριον, λάβαμε την πολύ ευπρόσδεκτη είδηση ​​ότι το παρα-taekwondo θα περιλαμβάνεται στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Έχουμε επίσης δει το ποιο επιτυχημένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό WTF – Υποκλίνομαι σε όλους εκείνους που διοργάνωσαν το Τσελιάμπινσκ, Ρωσία, όπου έγινε μια θαυμάσια δουλειά. Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είδαμε τα τέσσερα γεγονότα Grand Prix , στη Μόσχα, στη Σαμψούντα, στο Μάντσεστερ, και στην Πόλη του Μεξικού, Είδαμε επίσης τη δεύτερη ετήσια εκδήλωση, βραβεία Gala να λαμβάνουν χώρα σε μια πραγματικά υπέροχη τοποθεσία: στο Εθνικό Θέατρο του Μεξικού.

Η WTF είναι πρώτα και κύρια μια αθλητική οργάνωση, αλλά επίσης εργάζεται για να εκπληρώσει την κοινωνική της ευθύνη ως Διεθνής Ομοσπονδία. Σε αυτό το πνεύμα, στις αρχές του 2015, ήρθε η ιδέα για ένα νέο σώμα, το Taekwondo Ανθρωπιστικό Ίδρυμα, ή THF.

Το 2016 θα δούμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae που θα πραγματοποιηθεί στη Λίμα του Περού, προβάλλοντας την καλλιτεχνική πλευρά του αθλητισμού μας.

Επιπλέον, η καναδική πόλη Μπέρναμπι έχει κερδίσει τα δικαιώματα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Το σημαντικό αυτό τουρνουά θα δώσει σε όλους μας ένα κοντινό πλάνο στην αναγνώριση των ταλέντων που θα τροφοδοτούν τον ανταγωνισμό taekwondo κατά τα επόμενα έτη

Με την πάροδο των ετών, έχει διαπιστωθεί ότι οι αθλητές taekwondo διαθέτουν μερικές από τις πιο όμορφες σωματικές διαπλάσεις στον αθλητισμό. Μια νέα ευκαιρία θα προσφέρει στα αγόρια και τα κορίτσια μας να επιδείξουν αυτές τις διαπλάσεις: το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo WTF θα εγκαινιαστεί το 2016 στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Πάνω απ ‘όλα, το 2016 είναι μια Ολυμπιακή χρονιά. Το 2015 Grand Prix έχει αναδείξει μαχητές ελίτ επιπέδου, ανέβασε επαγγελματικά τις ανταγωνιστικές εμπειρίες περισσότερο από οποιαδήποτε προηγούμενη γενιά αθλητών taekwondo. Τους πρώτους μήνες του 2016, οι Ηπειρωτικές προκρίσεις και η wild cards θα δοθεί σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν μέσω της σειράς Grand Prix να αγωνισθούν για την Ολυμπιακή δόξα. Ως αποτέλεσμα αυτών των διαδικασιών χαρακτηρισμού best-of-breed, νομίζω ότι μπορώ να προβλέψω με σιγουριά ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο θα παρέχουν την καλύτερη στιγμή στην αθλητική ιστορία στο τάε κβο ντο .

Το σλόγκαν της WTF για το 2016 είναι «One Taekwondo, One World.» Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο οργανισμός μας θα πραγματοποιήσει αυτήν την υπόσχεση το νέο έτος. Για να επιτευχθεί αυτό, η ηγεσία της WTF ελπίζει να κινητοποιήσει την πλήρη υποστήριξη της παγκόσμιας οικογένειας τάε κβον ντο. Εμείς θα το κάνουμε και πάλι μαζί μέσα στο 2016.

Σε αυτό το πνεύμα, σας εύχομαι όλους μια ευτυχισμένη και ευημερούσα νέα χρονιά.

Chungwon Choue».

WTF_2016_Greetings

Μετάφραση από tkdgr.com


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter