Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στο διαδικτυακό αέρα βρίσκεται πλέον και επίσημα ο ιστότοπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Όπως είχε ανακοινώσει η WTF, ο ιστότοπος πήρε σάρκα και οστά και είναι γεμάτος πληροφορίες για την πιο σπουδαία διοργάνωση του αθλήματος.

Πληροφορίες όπως το πρόγραμμα των αγώνων, οι αθλητές, τελευταίες ειδήσεις, βίντεο και διάφορα άλλα χρηστικά νέα υπάρχουν στη νέα σελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονίδας.

Δείτε την εδώ

Να σας θυμίσουμε ότι η WTF λάνσαρε πριν λίγες ημέρες μια εφαρμογή για smartphones κινητά αποκλειστικά για τους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Όπως αναφέρει η WTF, η εφαρμογή διαθέτει νέα και ειδήσεις για ό,τι αφορά το άθλημα του ταεκβοντό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ενώ θα ενημερώνει αυτόματα τους χρήστες για τα αποτελέσματα των αγώνων.

Την εφαρμογή, η οποία είναι δωρεάν, μπορείτε να την κατεβάσετε από το appStore και το PlayStore ανάλογα το κινητό που έχετε.

Η εφαρμογή θα έχει μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα των αγώνων, διάφορες πληροφορίες, ζωνταντά αποτελέσματα, βίντεο, φωτογραφίες, πληροφορίες για τους αθλητές και ό,τι άλλο σχετικό με το άθλημα του ταεκβοντό.

Μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων, η εφαρμογή θα χρησιμοποιηθεί και για άλλες διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Κατεβάστε την εφαρμογή εάν έχετε iOS ΕΔΩ, αν έχετε android ΕΔΩ


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter