Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ακόμη ένα δείγμα του αυταρχισμού με τον οποίο έχει επιλέξει να αντιμετωπίζει τον Τύπο και συγκεκριμένα το TkdMag.gr το οποίο κάνει ερωτήσεις που φαίνεται να την «ενοχλούν», αποτελεί ο αποκλεισμός της σελίδας του περιοδικού από την επίσημη σελίδα της ΕΛΟΤ στο Facebook.

Του Νίκου Σπυρόπουλου

Συγκεκριμένα, με αφορμή την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της, η ΕΛΟΤ διατυμπανίζει μέσω των social media πόσο όμορφη αυτή είναι, πόσο πολύ ανταποκρίνεται στη σύγχρονη τεχνολογία και αισθητική και φυσικά πόσο πολύ θα συμβάλλει στην ενημέρωση σωματείων, αθλητών και φίλων του αθλήματος.

Σχολιάζοντας τη νέα ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, το TkdMag.gr πέρα από τα θετικά που σημείωσε για την κίνηση αυτή, επισήμανε μερικές βασικές απουσίες (τις είχαμε γράψει και παλαιότερα, διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Πουθενά στο νέο site της ΕΛΟΤ δεν υπάρχει το Καταστατικό, οι Εσωτερικοί Κανονισμοί ενώ μεταξύ άλλων απουσιάζει και ενεργός σύνδεσμος για τη Διαύγεια. Επιπλέον, η ΕΛΟΤ δεν έχει αναφέρει πόσο κόστισε το νέο site αλλά και εάν για την αναβάθμισή του υπήρξε σχετική απόφαση του Δ.Σ.

Κάτω λοιπόν από το post της ΕΛΟΤ στο Facebook, το TkdMag.gr αφού η ομοσπονδία δεν έβγαλε ποτέ κάποια απάντηση στο δημοσίευμά του για τις παραπάνω ελλείψεις, έγραψε το εξής σχόλιο:

«Καταστατικό και Εσωτερικοί Κανονισμοί δεν υπάρχουν πουθενά στη νέα Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Υπάρχει σκοπός αυτοί να αναρτηθούν; Επιπλέον, δεν έχει υπάρξει ενημέρωση όσον αφορά το κόστος κατασκευής της νέας ιστοσελίδας ούτε έχει γνωστοποιηθεί κάποια απόφαση του Δ.Σ για αναβάθμισή της. Πώς ελήφθη η απόφαση;».

Η Ομοσπονδία Ταεκβοντό όχι μόνο δεν απάντησε αλλά με αυταρχισμό και περίσσιο θράσος διέγραψε το σχόλιό μας και μας απέκλεισε από τυχόν μελλοντικές τέτοιου είδους ερωτήσεις.

 

Η ερώτηση του TkdMag.gr στο Facebook της ΕΛΟΤ τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου περίπου στις 19:30.

 

Το ίδιο post της ΕΛΟΤ την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου στο οποίο όχι μόνο δεν υπάρχει πουθενά η ερώτηση αλλά η Ομοσπονδία απέκλεισε το TkdMag.gr από μελλοντικά σχόλια.

Υ.Γ: Για ακόμη μια φορά οι μανδαρίνοι της ΕΛΟΤ αποδεικνύουν με τη συμπεριφορά τους πως θεωρούν ως παραμάγαζό τους μια Ομοσπονδία ενός Ολυμπιακού Αθλήματος, «κόβοντας» κατά το δοκούν την ενημέρωση σε όποιο μέσο τολμήσει να ρωτήσει κάτι για το οποίο θα δυσκολευτούν να δώσουν πειστικές απαντήσεις.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter