Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

«Με ειλικρίνεια, εντιμότητα, και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, θέτω την υποψηφιότητά μου με την «Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης Ταεκβοντο» για τις επικείμενες εκλογές της ΕΛ.Ο.Τ, με όραμα να εργαστούμε όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μοτσάκος, απόστρατος αξιωματικός και πολύπειρος προπονητής την τελευταία 25ετία στο σύλλογο Α.Σ. Αυτοάμυνα Περιστερίου.

Ο κ. Μοτσάκος, αποδέχτηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο Μιχάλης Μουρούτσος έπειτα «από ώριμη σκέψη και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης» και όπως αναφέρει στη δήλωσή του, με το όραμα να μας τιμήσει και να μας δοξάσει στο πηδάλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

«Πάντα στη ζωή μου έμαθα να πορεύομαι με εντιμότητα και να κοιτάζω τους άλλους στα μάτια με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Ποτέ όμως δεν έπαψα να οραματίζομαι και να παλεύω για ένα καλύτερο και πιο αξιοκρατικό μέλλον, τόσο στην προσωπική μου ζωή, όσο και στον χώρο που έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, το taekwondo», δηλώνει ακόμη.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του:

Παναγιώτης Μοτσάκος – Υποψήφιος για μέλος του Δ.Σ. στις εκλογές της ΕΛ.Ο.Τ

Διανύοντας μια εποχή έντονων αλλαγών στον αθλητισμό και προσδοκώντας μια καλύτερη εποχή για το άθλημα που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισα να συστρατευτώ δίπλα σε έναν άνθρωπο, πρότυπο αθλητή, τον Ολυμπιονίκη μας Μιχάλη Μουρούτσο.

Υπηρετώ το taekwondo τα τελευταία 25 χρόνια ως πτυχιούχος προπονητής στον σύλλογο «Α.Σ. Αυτοάμυνα Περιστερίου». Πάντα στη ζωή μου έμαθα να πορεύομαι με εντιμότητα και να κοιτάζω τους άλλους στα μάτια με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Ποτέ όμως δεν έπαψα να οραματίζομαι και να παλεύω για ένα καλύτερο και πιο αξιοκρατικό μέλλον, τόσο στην προσωπική μου ζωή, όσο και στον χώρο που έχω αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, το taekwondo.

Μέσα λοιπόν, από την πολυετή μου πορεία στο χώρο των πολεμικών τεχνών και ιδιαίτερα στο taekwondo, μετά από ώριμη σκέψη και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, θεωρώ τιμή και καθήκον να στηρίξω τον Ολυμπιονίκη μας, Μιχάλη Μουρούτσο, που μας τίμησε και μας δόξασε με τη νίκη του στην Ολυμπιάδα, με την ελπίδα και το όραμα να μας τιμήσει και να μας δοξάσει στο πηδάλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

Με ειλικρίνεια, εντιμότητα, και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, θέτω την υποψηφιότητά μου με την «Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης Ταεκβοντο» για τις επικείμενες εκλογές της ΕΛ.Ο.Τ, με όραμα να εργαστούμε όλοι μαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο.


 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter