Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Το πρόγραμμα και τις οδηγίες ζύγισης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών & εφήβων/νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 9 έως και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στην Πάτρα ανακοίνωσε η ΕΛΟΤ.

– Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΥΓΙΣΗΣ θα γίνει από την Πέμπτη 8 Μαρτίου έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» στην περιοχή Μποζαίτικα (Πανεπιστημίου 480, Τ.Κ. 26443 Μποζαίτικα, Πάτρα – Τηλ. : 2610 – 456132) και συγκεκριμένα σε 4 αποδυτήρια Νο 1,2,3,4 για όλες τις κατηγορίες που εμφανίζονται στο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί και θα αγωνιστούν την επόμενη ημέρα. Οι αθλητές με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του συλλόγου θα προσέρχονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Κάθε σύλλογος θα πρέπει να προσέρχεται στην προαναφερόμενη ΕΙΣΟΔΟ την συγκεκριμένη ώρα που αναγράφεται στην ανακοίνωση. Ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος του συλλόγου ή ο προπονητής του, θα συνοδεύει τους αθλητές και θα παραδίδει στην γραμματεία των αγώνων την πρωτότυπη απόδειξη πληρωμής καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ζύγιση : δελτίο αθλητικής ιδιότητας, θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ., το οποίο θα πρέπει να έχει την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένο από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο. Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ.. Απαραίτητα ο κάθε αθλητής/αθλήτρια θα πρέπει να έχει ιατρική βεβαίωση σε ισχύ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΟΔΗΓΙΩΝ-ΖΥΓΙΣΗΣ-ΓΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ-Α-Γ-Ε-Ν-ΠΑΤΡΑ-2018

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΖΥΓΙΣΗΣ-Π-Π-Α-Γ-Ε-Ν-ΠΑΤΡΑ-2018

 

Το πρόγραμμα αγώνων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-Π-Π-Α-Γ-Ε-Ν-2018-1

Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter