Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Για δεύτερη χρονιά, μετά από απουσία δέκα και πλέον ετών, διενεργείται Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πούμσε. Οι αγώνες θα διεξαχνούν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

1. Η μέθοδος συναγωνισμού που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες θα είναι το Σύστημα Μονού Αποκλεισμού. Στο σύστημα μονού αποκλεισμού, ο αντίπαλος ορίζεται με κλήρωση. Κάθε ζευγάρι αθλητή – αθλήτριας θα εκτελεί τα δύο πούμσε του πίνακα της κατηγορίας που θα αποφασισθούν από τον Τεχνικό Υπεύθυνο κατά την διάρκεια της κλήρωσης, εκτελώντας και τα δύο διαδοχικά, με ένα λεπτό διάλειμμα αναμεσά τους. Νικητής σε κάθε πούμσε θα αναδεικνύεται ο αθλητής – αθλήτρια που θα υποδείξουν οι περισσότεροι κριτές.

2. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα εκτελείται το πούμσε που θα επιλεγεί από τον Τεχνικό Υπεύθυνο, από τον πίνακα της κατηγορίας που αγωνίζονται και νικητής θα ανακηρύσσεται ο αθλητής – αθλήτρια που θα υποδείξουν οι περισσότεροι κριτές.

3. Κατά την προσέλευση στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αγωνιστούν, θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι αθλητές – αθλήτριες να προσκομίζουν τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα από Ιδιώτες ιατρούς ή από Ιατρούς που υπηρετούν σε Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ.. Η διάρκεια της θεώρησης είναι ετήσια.

4. Οι αθλητές – αθλήτριες θα αγωνιστούν αποκλειστικά με ευθύνη των συλλόγων τους και υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Δείτε τις κληρώσεις:

Τερέν 1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ-ΤΕΧΝΙΚΟ-ΤΕΡΑΙΝ-1

 

Τερέν 2

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ-ΤΕΧΝΙΚΟ-ΤΕΡΑΙΝ-2

 

Ζευγάρια και ομαδικό

ΚΛΗΡΩΣΗ-ΖΕΥΓΑΡΙΑ-ΚΑΙ-ΟΜΑΔΙΚΟ-ΟΛΕΣ-ΟΙ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ-ΤΕΧΝΙΚΟ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-16-11-2018

 

Ελεύθερο στυλ

ΕΛΕΥΘΕΡΟ-ΣΤΥΛ-ΚΛΗΡΩΣΗ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ-ΤΕΧΝΙΚΟ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-16-11-2018

 

Η προκήρυξη

ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ-ΤΕΧΝΙΚΟΥ-ΠΡΩΤ-2018 (1)

Κατεβάστε την προκήρυξη εδώ


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter