Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την Κυριακή, 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσία του βιβλίου του καθηγητή Κωνσταντίνου Μπέη «Taekwondo Ολυμπιακό Άθλημα».

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα γίνει στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα.

«Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης, καθώς και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο “Taekwondo Ολυμπιακό Άθλημα” του Κωνσταντίνου Μπέη», αναγράφεται στην πρόσκληση.

 

«Προσκαλώ προσωπικά κάθε φίλο και φίλη, να τιμήσει με την παρουσία του/της την επίσημη παρουσίαση του 2ου βιβλίου μου που γίνεται υπό την αιγίδα του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Α.Π.Θ. και του Δήμου Καλαμαριάς.

Θα ακολουθήσει μια σεμνή γιορτή για τα 40 χρόνια εργασίας στο Ταεκβοντό (1976-2016) και με παρουσίαση μοναδικών φωτογραφιών από κοινές δράσεις των 40 ετών. Ευκαιρία να βρεθούμε, να θυμηθούμε, να χαρούμε, να συγκινηθούμε», αναφέρει στο προφίλ του στο Facebook ο κ. Μπέης.

 

Περισσότερα για το βιβλίο

Το  βιβλίο του Δρ. Κωνσταντίνου Μπέη για το ολυμπιακό άθλημα του Taekwondo κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης από τον εκδοτικό οίκο ΣΑΛΤΟ. Σε συνολικά 464 σελίδες με 270 εικόνες, 43 πίνακες και 42 ρητά – αποφθέγματα το βιβλίο εμβαθύνει στην εξέλιξη του Taekwondo ως Ολυμπιακό άθλημα.

Αποκαλύπτει τις αθέατες πλευρές του αγώνα, υποστηρίζει θεωρητικά την καθημερινή προπόνηση και περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται (Κινησιολογία, Λακτίσματα, Γροθιά), καθώς και τους συνδυασμούς τους.

Το πλέον πρωτοποριακό στο βιβλίο είναι πως συνοδεύεται από αντίστοιχο οπτικοακουστικό υλικό online (www.kostasbeis-tkd.gr) κάτι το οποίο το καθιστά άκρως διαδραστικό.

Στο βιβλίο, δίδεται έμφαση στην ταξινόμηση των λακτισμάτων και της κινησιολογίας και στην κατάταξη των τεχνικών σε ομοειδείς κατηγορίες, για να γίνει ευκολότερα, ορθότερα και ταχύτερα η εκμάθηση και η χρήση τους.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

Νικολαΐδης, Μυστακίδου και ομάδα πρωταθλητών στα βίντεο του βιβλίου «Taekwondo – Ολυμπιακό Άθλημα»

Με ολυμπιακό… άρωμα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των βίντεο του διαδραστικού βιβλίου του Κωνσταντίνου Μπέη, «Taekwondo – Ολυμπιακό Άθλημα».

Οι ολυμπιονίκες Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Έλλη Μυστακίδου και οι πρωταθλητές Ευρώπης Κωνσταντίνος Γκόλτσιος, Νικόλαος Τζέλλος, Ανέστης Νικολαΐδης, Κλεάνθης Τζέλλος, και Κωνσταντίνος Χαμαλίδης «παρελαύνουν» στα βίντεο που γύρισε στα πλαίσια του καινούργιου του βιβλίου ο κ. Μπέης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μπέη, τα βίντεο που περιγράφονται στο βιβλίο κατά Κεφάλαιο με την ίδια αρίθμηση και Τίτλο που έχουν και στο βιβλίο έχουν αναρτηθεί.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter