Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Οδηγίες σχετικά με το πώς μπορεί να λάβουν οι αθλητές βεβαιώσεις για τις διακρίσεις τους στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό που διεξήχθη την Τετάρτη, 13 Απριλίου Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων έδωσε η Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Ειδικότερα, όσοι αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στο σχολικό πρωτάθλημα μπορούν εάν επιθυμούν να πάρουν τις σχετικές χορηγήσεις.

«Σύμφωνα με το Νόμο 4115/2013, για 1η έως 3η νίκη σε Πανελλήνιους Αγώνες Λυκείων παρέχεται 20% προσαύξηση για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και για εισαγωγή σε άλλη σχολή ή τμήμα Α.Ε.Ι., παρέχεται προσαύξηση 10% για την 1η νίκη, 8% για τη 2 η νίκη και 7% για την 3η νίκη. Σε εφαρμογή της διάταξης αυτής, η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. υποχρεούται να αναγράφει στη βεβαίωση σχολικής νίκης του μαθητή που πέτυχε διάκριση σε Πανελλήνιους Λυκείων τα στοιχεία εγγραφής-μετεγγραφής που αναφαίνονται στο ατομικό του δελτίο (καρτέλα)», αναφέρεται στη σχετική εγκύκλιος.

«Για το λόγο αυτό, σε μαθητή που πέτυχε διάκριση σε Πανελλήνιους Αγώνες Λυκείων Ομαδικών Αθλημάτων και επιθυμεί να του χορηγηθεί βεβαίωση σχολικής νίκης, παρακαλούμε να του χορηγείτε φωτοτυπία του ατομικού δελτίου (καρτέλα) επικυρωμένο από το Διευθυντή του σχολείου, προκειμένου να το συνυποβάλει με την αίτησή του στη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ», συνεχίζει η εγκύκλιος.

 

Μέχρι πότε η αίτηση

Σύμφωνα με την εγκύκλιο και με τα όσα αναφέρει και Η ΕΛΟΤ στη σχετική ανάρτηση, «Σας επισημαίνουμε ότι οι τελειόφοιτοι μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση προς την Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με καταληκτική ημερομηνία την 15η Ιουλίου 2016».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα : 210.3443090, 210.3443012 ( κ. Χριστιάνα Αγγελή, κ. Ευθύμιος Χριστοφιλόπουλος).

 

Δείτε την εγκύκλιο: (Κατεβάστε την ΕΔΩ)

EGK_YPPETH_GIA_VEVAIOSI_SXOLIKON_AGONON

Δείτε την αίτηση (Κατεβάστε την ΕΔΩ)

YPODEIGMA_AITISIS_GIA_YPPETH

 


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter