Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Δυο σεμινάρια προπονητών σε Νότια και Βόρεια Ελλάδα προκήρυξε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που δημοσιεύσε, ενημερώνει πως τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 14 Ιανουαρίου του 2017 θα διεξαχθεί Σεμινάριο Ενημέρωσης Προπονητών Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος.

Στις 21 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο Ενημέρωσης Προπονητών Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.

Θεματολογία

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΛΟΤ, το θέμα των σεμιναρίων θα είναι: Ενημέρωση και εφαρμογή κανονισμών διαιτησίας WTF, ερωτήσεις – απαντήσεις.

Πού θα γίνουν

Για την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος: Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Άνω Λιόσια, στην αίθουσα VIP του Ολυμπιακού Σταδίου Άνω Λιοσίων Αρτάκης & Ελλησπόντου, Δήμος Φυλής – Άνω Λιόσια.

Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι οι εξής: Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 από τις 15:30 π.μ. (αυστηρά) έως 20:00 μ.μ.

Ώρα προσέλευσης και εγγραφή των συμμετεχόντων στο σεμινάριο ορίζεται από τις 15:15 – 15:30 μ.μ.

Για την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος: Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος Μοναστηρίου 202 και Σεφέρη 4, Τηλ.: 2310-212350.

Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι οι εξής: Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 από τις 15:30 π.μ. (αυστηρά) έως 20:00 μ.μ.

Ώρα προσέλευσης και εγγραφή των συμμετεχόντων στο σεμινάριο ορίζεται από τις 15:15 – 15:30 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής

Στα Σεμινάρια δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, των οποίων η παρουσία κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθούν σε θέματα διαιτησίας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter