Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Δελτίο τύπου με αφορμή την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη δημιουργία νέου πλαισίου για την ίδρυση και λειτουργία σχολών προπονητών της εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό Ελλάδος.

Διαβάστε την αναλυτικά:

Φίλοι συνάδελφοι προπονητές και υποψήφιοι προπονητές,

Mετά τα τελευταία γεγονότα τα οποία συντάραξαν το χώρο του Ταεκβοντο, αισθανόμενοι πλέον τη δυσκολία και …την αγωνία στην οποία έχετε περιέλθει, όλοι όσοι είχατε συμμετάσχει στα σεμινάρια της ΕΤU, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο σύνδεσμός μας Σ.Π.Ο.Τ.Ε, βρίσκεται πάντα δίπλα σας και από την αρχή της ίδρυσης του έχει προβεί σε επανειλημμένα αιτήματα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την ίδρυση σχολής προπονητών Ταεκβοντο WTF. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τελικά η πολιτεία έλαβε σοβαρά υπόψη τα αιτήματα μας για σχολή προπονητών, αφού ήδη έχουν περάσει δέκα χρόνια από τη τελευταία εισήγηση της Ομοσπονδίας για ίδρυση σχολής προπονητών.

Ως προπονητικός σύνδεσμος καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη ίδρυση της σχολής προπονητών και είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε όλοι μας, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το νόμιμο δικαίωμα της εργασίας στους υποψήφιους προπονητές, καθώς και το αίτημα παλαιών προπονητών για την αναβάθμιση των πτυχίων τους.

Φίλοι προπονητές και υποψήφιοι προπονητές, συνταχτείτε με την προσπάθεια μας, και ακολουθείστε μας για ένα καλύτερο αύριο του αθλήματος μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας: . 6948705329

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Εκ του Δ.Σ.”

 

Διαβάστε σχετικά: Νέο πλαίσιο για τη λειτουργία σχολών προπονητών της ΓΓΑ – Τι θα συμβεί με το Ταεκβοντό


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter