Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Έχοντας μια σταθερή υψηλού επιπέδου παρουσία στην κατηγορία του, ο Γιώργος Σιμιτσής κατάφερε να μπει μέσα στους 16 καλύτερους αθλητές που θα αγωνιστούν στο Final Grand Prix στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητής που αγωνίζεται στην ολυμπιακή κατηγορία των -58 κιλών κλήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό να συμμετάσχει στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, ίσως το κορυφαίο τουρνουά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αθλητής του Α.Γ.Σ Βύρωνα θα πετάξει για το Μπακού στις 7 Δεκεμβρίου και θα ριχτεί στη «μάχη» για τη διάκριση την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου. Δίπλα του όπως πάντα, ο προπονητής του Κωνσταντίνος Καπάνης που θα καθίσει στην καρέκλα συμβουλεύοντας τον αθλητή του σε ακόμη ένα σπουδαίο τουρνουά.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Είναι βασικά τρομερό. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ μαζί με το δάσκαλό μου να φτάσουμε και να κρατήσουμε ένα υψηλό επίπεδο», δήλωσε στο TkdMag.gr ο Γιώργος Σιμιτσής.

«Ελπίζω να πάνε όλα καλά στους αγώνες. Φυσικά ελπίζω το καλύτερο. Θα παλέψω για τη διάκριση. Αντικειμενικά θα είναι πάρα πολύ δύσκολοι αγώνες αφού έχεις να κάνεις με τα “μεγαθήρια” της κατηγορίας, την ελίτ», συμπλήρωσε ο Γιώργος.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν μέλος της εθνικής ομάδας που αγωνίστηκε στο προολυμπιακό Τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη διεκδικώντας την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter