Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στο αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο» στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν οι αγώνες για την πρόκριση των αθλητών της Βορείου Ελλάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου. Το παράβολο συμμετοχής για κάθε αθλητή ανέρχεται στα 50 ευρώ ενώ οι αιτήσεις μέσω tpss θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου.

Οι αγώνες ξεκινούν και τις δυο ημέρες στις 9 το πρωί.

 

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Έχουν οι αθλητές – αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους – Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ., που ανήκουν στην Βόρειο Ελλάδα (κάτοχοι από 2ο ΚΟΥΠ και άνω) ως εξής:

– Παίδες-Κορασίδες γεννηθέντες από το 2001 -2003 (γεννηθέντες από 1/1/2001- 31/12/2003).

– Από κάθε κατηγορία θα προκριθούν οι 8 αθλητές – αθλήτριες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων.

– Ο κάθε αθλητής – αθλήτρια, μέλος σωματείου που ανήκει στην Βόρειο Ελλάδα.

Νομοί (περιφερειακές ενότητες): ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΡΑΜΑΣ, ΕΒΡΟΥ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων έτους 2015, συμμετέχοντας ΜΟΝΟ στο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Το δικαίωμα συμμετοχής εξασφαλίζεται με την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες σύλλογοι έχουν προβεί στην εξόφληση της ετήσιας συνδρομής τους στην ΕΛ.Ο.Τ. για το έτος 2015 και ότι έχουν προβεί στην απόκτηση Αθλητικής Αναγνώρισης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θα πρέπει να είναι θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου. Επίσης θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής – αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από το σωματείο.

Για τους αθλητές – αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή – αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ, θα πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ.

Η ΕΛ.Ο.Τ. θα δέχεται αιτήσεις για έκδοση βιβλιαρίων αθλητικής ιδιότητας μέχρι και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015.

Όλοι οι αθλητές – αθλήτριες και οι προπονητές των συλλόγων θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους κάρτα διαπίστευσης της ΕΛ.Ο.Τ. σε ισχύ στην ζύγιση αλλά να την επιδεικνύουν και στην έναρξη κάθε αγώνα.

 

Οι αγώνες

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Dae do, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η διάρκεια του κάθε αγώνα καθορίζεται στους 3 γύρους του ενάμισι (1 ½ ) λεπτού με 1 λεπτό διάλειμμα ανάμεσά τους.

Σε περίπτωση που θα υπάρξει πρόβλημα ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωμα διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στις 2 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.ΤΑ.Β.Ε.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Παράβολο Συμμετοχής

Για τη συμμετοχή κάθε αθλητή – αθλήτριας, ο σύλλογος θα καταβάλλει το ποσό των 50 € μέχρι και τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015. Οι αθλητές – αθλήτριες που θα προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2015, δεν θα πληρώσουν εκ νέου παράβολο.

 

Δηλώσεις Συμμετοχής

ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τον κάθε Σύλλογο, ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για την ορθότητα της δήλωσης συμμετοχής του, στην οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται : Όνομα αρχηγού ομάδος, όνομα προπονητή – κόουτς, ονόματα αθλητών – αθλητριών, καθώς επίσης και κατηγορία βάρους, ηλικία, κ.λπ., των αθλητών – αθλητριών. Η καταχώρηση εγγραφής της δήλωσης συμμετοχής σας θα γίνει στην ιστοσελίδα : http://www.tpss.eu

Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015.

 

Οι αθλητές

Οι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να φορούν όλα τα προστατευτικά: επικαλαμίδες, επιβραχιονίδες, μασελάκι, γαντάκια, σπασουάρ (κάτω από το τομπόκ), κάσκα και θώρακα, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Οι ηλεκτρονικοί θώρακες και οι ηλεκτρονικές κάσκες των αγώνων, θα παρέχονται από την ΕΛ.Ο.Τ.

Οι προπονητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα διαπίστευσης κόουτς σε ισχύ και να είναι ενδεδυμένοι, είτε με αθλητική φόρμα και αθλητικά υποδήματα είτε με κουστούμι κατά την διάρκεια του αγώνα.

Επίσης θα προσκομίζουν την κάρτα διαπίστευσης σε ισχύ καθώς και το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας του αθλητή – αθλήτριας που αγωνίζεται στην Αγωνόδικο Επιτροπή κατά την προσέλευσή τους.

Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από τέσσερις αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να έχουν και δεύτερο κόουτς.

Οι σύλλογοι οφείλουν να έχουν μαζί τους όλα τα προστατευτικά που προβλέπονται από τους κανονισμούς.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται στον αγωνιστικό χώρο να βρίσκονται Παράγοντες, Προπονητές ή αθλητές – αθλήτριες, εκτός από αυτούς που αγωνίζονται.

Οι αθλητές- αθλήτριες κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά πλαστικό κάλυμμα δοντιών (ειδικότερα για τους αθλητές – αθλήτριες που έχουν σιδεράκια ορθοδοντικής), εκτός εάν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αθλητή – αθλήτρια.

Στην ηλεκτρονική εγγραφή της δήλωσης συμμετοχής που θα αποστέλλουν τα σωματεία, θα πρέπει να αναγράφονται απαραίτητα τα ονόματα των αρχηγών ομάδας και των προπονητών που θα συνοδεύουν την ομάδα και δεν θα έχουν δικαίωμα αντικατάστασης από άλλα άτομα.

Οι αθλητές – αθλήτριες, που θα προσέρχονται για την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων της θέσης που κατέκτησαν, υποχρεούνται να φορούν τομπόκ.

Απαγορεύεται στην θέση τους κόουτς να κάθεται εν ενεργεία αθλητής.

Οι αθλητές – αθλήτριες οι οποίοι θα συμμετέχουν θα πρέπει να προμηθευτούν τα προσωπικά τους e-foot protectors της Dae do (καλτσάκια με αισθητήρες) χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να αγωνιστούν. Καλτσάκια δεν θα διατίθενται από την Ομοσπονδία.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Διαβάστε και κατεβάστε ολόκληρη την προκήρυξη παρακάτω:

PROKIRIKSI_PROKRIMARTIKOU_B-E_P-K_2015
Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter