Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων σπουδαστών της Σχολής Προπονητών Γ’ κατηγορίας Ταεκβοντό ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό. Η κατάθεση των φακέλων θα γίνεται το διάστημα από 20 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου 2017.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΟΤ

«Η Σχολή Προπονητών ταεκβοντό Γ` κατηγoρίας, θα λειτουργήσει από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Για να μπορέσει να συμμετάσχει κάποιος στη Σχολή Προπονητών, θα πρέπει να υποβάλει αίτηση με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων σπουδαστών είναι αποκλειστικά το διάστημα από 20 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου 2017.

Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ δεν υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όσα μαθήματα περιλαμβάνονται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των Σχολών τους. Αυτό αποδεικνύεται από τη βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας του οικείου ιδρύματος.

Ενδεικτική ημερομηνία τυπικής έναρξης της Σχολής είναι η 27η Ιανουαρίου 2018 και τα α μαθήματα θα πραγματοποιούνται κυρίως Σαββατοκύριακα.

Η Ιατρική Βεβαίωση χορηγείται από Ιδιώτη Ιατρό Παθολόγο ή  Γενικής Ιατρικής ή από Δημόσιο Νοσοκομείο. Η Βεβαίωση δεν πρέπει να έχει εκδοθεί σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Πρέπει να αναγράφεται πάνω σε αυτήν η ημερομηνία έκδοσής της καθώς και να είναι ευκρινής η σφραγίδα του Ιατρού (να συμπληρώνεται το σχετικό υπόδειγμα Ιατρικής Βεβαίωσης).

Οι συμμετέχοντες, με την κατάθεση της αίτησης για την βεβαίωση εμπειρίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, θα πρέπει να καταβάλλουν και το ποσό των 250 ευρώ παράβολο (όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ), στον παρακάτω λογαριασμό της ΕΛΟΤ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6577-105152-814

 

Οδηγίες και απαραίτητα δικαιολογητικά

Ακολουθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως τα ανήρτησε η ΕΛΟΤ (σ.σ κάντε κλικ στα έγγραφα για να τα κατεβάσετε)

Αίτηση Συμμετοχής για Σχολή Προπονητών TAEKWONDO (WTF) Γ΄ Κατηγορίας Αθήνας

Βεβαίωση Αθλητικής Εμπειρίας

Ιατρική Βεβαίωση

Υπεύθυνη Δήλωση

Οδηγίες

Υπόδειγμα αίτησης για αθλητική εμπειρία

Ίδρυση σχολής προπονητών Ταεκβοντό (WTF) Γ’ κατηγορίας στην Αθήνα

Απόφαση-με-ΑΔΑ

ΦΕΚ_ίδρυσης


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter