Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Στο 3ο Baby Cup ¨ΕΥ ΖΗΝ¨ στον Αμπελώνα Λάρισας συμμετείχε ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ).

Οι αγώνες θα διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα και με ώρα έναρξης 10:00 το πρωί.

Η προαγωνιστική ομάδα συμμετείχε με 50 αθλητές-τριες όπου έκαναν άρτια εμφάνιση και παρουσίαση σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Κουκουλέτσου Βάϊου στο πρωτάθλημα και έβαλαν θεμέλια και βάσεις για το μέλλον.

Ο σκοπός και στόχος της δραστηριότητας αυτής είναι ότι οι μικροί αθλητές-τριες να αποκομίσουν αγωνιστικές εμπειρίες και έζησαν από κοντή την γιορτή του 3ο Baby cup στον Αμπελώνα Λάρισας .

Οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν ηλικίας 2004 έως 2011 και κάθε ηλικία αγωνίστηκε ξεχωριστά σύμφωνα με τα κιλά την χρονολογία γέννησης καθώς και την βαθμίδα της ζώνης.

Η ομάδα αναχώρησε για τον Αμπελώνα την Κυριακή το πρωί μαζί με την συνοδεία των γονέων για να δουν και να είναι κοντά στις πρώτες αγωνιστικές τους εμπειρίες .

Ο προπονητής κ. Κουκουλέτσος Βάϊος μαζί με τους έμπειρους και διακεκριμένους αθλητές Μαλαγράκη Αικατερίνη , Χαντζιάρα Ευτυχία & Τζιώτα Μαρία συνόδευσαν και βοήθησαν τους μικρούς σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Ταεκβοντό αφού συμμετείχαν 30 σωματεία και πάνω από 600 αθλητές-τριες περίπου .

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και η Διεύθυνση του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ συγχαίρει όλους τους μικρούς αθλητές –τριες για την τέλεια παρουσία τους και την συμμετοχή τους στο 3ο Baby Cup ¨ΕΥ ΖΗΝ¨.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter