Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό της εθνικής ομάδας Τaekwondo είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος και αθλητής του συλλόγου Δύναμη Πατρών Αργύρης Σοφοτάσιος (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ).

Το χρυσό παιδί του πατραϊκού Taekwondo θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία -68kg του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2017 στη Λάρνακα της Κύπρου.

Ο Αργύρης έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του Σταύρακα Γιώργο, ο οποίος θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι του στη Κύπρο, διατηρεί ελπίδες για εξαιρετικές εμφανίσεις μετά την εμφατική διπλή πρόκριση του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η οποία ήρθε με τον συνδυασμό της αδιαμφισβήτητης υπεροχής του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 και του χάλκινου μεταλλίου του στο G2 President’s Cup Europe 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίδυμο της Δύναμης Πατρών προετοιμάζεται πυρετωδώς με αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος με πιο πρόσφατο το Ασημένιο τους μετάλλιο στο Serbia – Open, αγωνιζόμενοι απέναντι σε καταξιωμένους αθλητές μέλη των εθνικών τους ομάδων αποδεικνύοντας πως ο αθλητής της Δύναμης ανήκει στους πιο ελπιδοφόρους αθλητές της γενιάς του.


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter