Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με επίσημο έγγραφο στη «Διαύγεια» ενημερωθήκαμε ότι η ΕΛΟΤ σκοπεύει να προβεί στην τροποποίηση του καταστατικού της και του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας της. Όλα αυτά θα αποφασιστούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Την ίδια ημέρα εν τω μεταξύ, διεξάγεται το 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim e Liu.

Του Νίκου Σπυρόπουλου

Όπως αναφέρει η ΕΛΟΤ στο έγγραφό της, τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνέλευση είναι τα εξής:

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

3. Προϋπολογισμός Εσόδων – Εξόδων οικονομικού έτους 2018

4. Τροποποίηση καταστατικού ΕΛ.Ο.Τ. για την εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας στα εξής άρθρα : 1,2,3,4,12,17,21,22,27,31,32,33,34,35

5. Τροποποίηση των Κανονισμών της ΕΛ.Ο.Τ.: Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας, Κανονισμός Εθνικών Ομάδων, Κανονισμός Εσωτερικών Διοργανώσεων, Πειθαρχικός Κανονισμός, Κανονισμός Ντόπινγκ, Κανονισμός Διενέργειας Προμηθειών, Κανονισμός εγγραφής – μεταγραφών αθλητών και θέσπιση Κώδικα Δεοντολογίας για την εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας.

Η συνέλευση θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου 14ης Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» – Αιγάλεω, Αττικής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι και σήμερα, παρά το γεγονός ότι η ΕΛΟΤ κατασκεύασε νέα ιστοσελίδα (σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη), δεν έχει αναρτήσει σε κανένα σημείο του site της το καταστατικό της και τους εσωτερικούς κανονισμούς λειτουργίας.

Διαβάστε: Να γιατί χαρακτηρίσαμε απαράδεκτο το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό

Φυσικά, όσα όλα αναφέρονται στο 5ο θέμα που θα συζητηθεί (Τροποποίηση των Κανονισμών της ΕΛ.Ο.Τ) δεν υπάρχουν πουθενά αναρτημένα στο site της ΕΛΟΤ. Γιατί; Μόνο η Ομοσπονδία μπορεί να δώσει αυτήν την απάντηση.

Είναι απαραίτητο πλέον πριν τη διεξαγωγή της συνέλευσης να αναρτήσει η ΕΛΟΤ τους ήδη υπάρχοντες κανονισμούς αλλά φυσικά και το καταστατικό της.

Το σχετικό έγγραφο:

Πρόσκληση τακτική συνελευση ελοτ

Διαβάστε επίσης: Το απαράδεκτο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό

Η ΕΛΟΤ έφτιαξε νέο site μετά από δημοσίευμα του TkdMag.gr – Πουθενά Καταστατικό και Εσωτερικοί κανονισμοί


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


 

Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter