Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ακόμη τέσσερις αθλητές της εθνικής μας ομάδας ρίχνονται στη μάχη για ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων / Νεανίδων που διεξάγεται στον Καναδά.

Μέχρι στιγμής η Ελλάδα έχει κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Γιώργο Ιωάννου και μια πέμπτη θέση με τον Κωνσταντίνο Μπεκούλη. Τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας που έχουν ήδη αγωνιστεί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στα μετάλλια.

Σήμερα λοιπόν, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στη μάχη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μπαίνουν οι Χριστιάνα Τυρολόγου, η Μαρία Αρσάνογλου, ο Νίκος Καραμανώλης και ο Αργύργης Σοφοτάσιος.

Ειδικότερα, η η Χριστιάνα Τυρολόγου στάθηκε «τυχερή» καθώς περνάει “άνευ” στο γύρο των “32” της κατηγορίας των -52 κιλών. Εκεί, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Botagoz Kosmakhanbet από το Καζακστάν και Lindsey Fulbert από τη Γαλλία.

Η Μαρία Αρσάνογλου θα αντιμετωπίσει την Κολομβιανή αθλήτρια Maria Helena Alvarez Lozano στο πρώτο παιχνίδι της στην κατηγορία των -55 κιλών.

Τον βραζιλιάνο αθλητή Luiz Neto θα πρέπει να νικήσει εάν θέλει να προχωρήσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, ο Νίκος Καραμανώλης.

Από τη μεριά του, ο Αργύρης Σοφοτάσιος αγωνίζεται κόντρα στον Αυστραλό Liam Wilson.

 

Παρακολουθήστε live


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter