Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Με 4 – 3 ηττήθηκε ο Νίκος Τζέλλος από το νούμερο 2 της παγκόσμια κατάταξης στα -80 κιλά, Aaron Cook.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο έλληνας αθλητής δεν κατόρθωσε να περάσει το εμπόδιο του πρωταθλητή Ευρώπης το 2014 με συνέπεια να μην πλασαριστεί στα μετάλλια.

Ο Cook ο οποίος από το 2015 αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Μολδαβίας, προηγήθηκε με 3 – 1, παίρνοντας ένα ωραίο δίποντο με τι τσάκι.

Ο Τζέλλος πίεσε αρκετά χωρίς όμως να πάρει ιδιαίτερο ρίσκο καθώς σε τέτοιου επίπεδο η παραμικρή απροσεξία και λάθος κίνηση τιμωρείται.

Στον τελευταίο γύρο ο Cook πήρε ακόμη ένα πόντο που ήρθε από ποινές εις βάρος του έλληνα αθλητή.

Ο Νίκος μείωσε το παιχνίδι σε 4-3, βγάζοντας δυο φορές εκτός αγωνιστικού χώρου τον βρετανό αθλητή με την μολδαβική υπηκοότητα. Δεν κατόρθωσε όμως να πετύχει κάποιον άλλον πόντο για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση ή να νικήσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Τζέλλος έχει αναμετρηθεί ξανά στο παρελθόν με τον Cook. Τότε, στα πλαίσια του French Open το 2011 ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης είχε νικήσει τον Cook με 13 – 10 καταφέρνοντας να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Άλλωστε το 2011 ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές του 25χρονου αθλητή καθώς κατάφερε να πάρει 3 χρυσά σε ισάριθμα Open και 2 χάλκινα σε άλλα δυο Open.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ελβετία ο Νίκος Τζέλλος νίκησε στο πρώτο του παιχνίδι τον Κροάτη Luka Horvat με 1 – 0.

Δείτε το βίντεο του έλληνα αθλητή με τον Aaron Cook.

 

Δείτε το παιχνίδι του Νίκου με τον Horvat


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter