Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Το Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό U21 στο Βόλο. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 324 αθλητές και αθλήτριες από 107 σωματεία.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΛΟΤ, «39 από τα 107 σωματεία που μετείχαν στη διοργάνωση κατάκτησαν τουλάχιστον από ένα μετάλλιο».

«Γεγονός που αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό τον υγιή ανταγωνισμό που αναπτύσσεται μεταξύ των συλλόγων του αθλήματος και μάλιστα στις περισσότερες από τις εσωτερικές διοργανώσεις πανελληνίου επιπέδου», επισημαίνει η Ομοσπονδία.

Ποιοί σύλλογοι όμως ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας τα περισσότερα μετάλλια;

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Α.Σ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας με προπονητή τον Νίκο Κακαρέλη. Ο σύλλογος κατέκτησε στο σύνολο 3 μετάλλια. Από αυτά 2 ήταν χρυσά και 1 χάλκινο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΑΓΑΣ Βύρωνα με προπονητή τον Κωνσταντίνο Καπάνη. Κατέκτησε συνολικά 4 μετάλλια. Από αυτά, 2 ήταν χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο.

Στην πρώτη θέση ανέβηκε ο Α.Σ Άτλαντας Περιστερίου με προπονητή τον Νίκο Παπαδέα. Ο Σύλλογος κατέκτησε συνολικά 5 μετάλλια. Από αυτά, 3 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα.

Διαβάστε όλους τους νικητές του πρωταθλήματος εδώ

Πηγή φωτογραφίας: ΕΛΟΤ


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter