Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Την Κυριακή, 12 Μαΐου θα αναχωρήσει η εθνική μας ομάδα Ταεκβοντό για το Μάνστεστερ της Αγγλίας όπου θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών-Γυναικών.

Η αποστολή μας αποτελείται από 21 συνολικά άτομα. Δεκαέξι αθλητές και αθλήτριες, τρεις προπονητές και δυο μέλη του Δ.Σ της ΕΛΟΤ που θα ταξιδέψουν ως αντιπρόσωποι της ομοσπονδίας για τη γενική συνέλευση της WT.

Αρχηγός αποστολής ορίστηκε ο Θοδωρής Ζηνέλης. Μαζί του, ομοσπονδιακοί προπονητές θα είναι ο Παντελής Εφραιμίδης και ο Γιάννης Μαμέκας.

Οι οκτώ αθλήτριές μας

1) Ιωάννα Κουτσού

2) Αποστολία Τσαντούκλα

3) Χριστιάνα Τυρολόγου

4) Ανδριάνα Ασπρογέρακα

5) Ιωάννα – Σταυρούλα Δεσύλλα

6) Αθανασία Μητσοπούλου

7) Ευγενία Σαρρή

8) Γραμματική Χριστίδου

Οι οκτώ αθλητές μας

1) Διονύσης Ραψομανίκης

2) Λευτέρης Φακίνος

3) Νικόλαος Καλαϊτζίδης

4) Κωνσταντίνος Χαμαλίδης

5) Γεώργιος Ροδίτης

6) Απόστολος Τεληκώστογλου

7) Χριστόφορος Καλλιφώνης

8) Αθανάσιος Νικολαΐδης

Ως αντιπρόσωποι για τη γενική συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ, ο πρόεδρος της ΕΛΟΤ, Νίκος Θωμαΐδης και ο Γεν. Γραμματέας, Μιχάλης Φυσεντζίδης.

Για την μετάβαση των αθλητών δόθηκε έγκριση, όπως προβλέπεται, από τη ΓΓΑ. Ειδικότερα, η απόφαση έγκρισης μετάβασης της εθνικής ομάδας ταεκβοντό εγκρίθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό και αναρτήθηκε στην “Διαύγεια” στις 30 Απριλίου 2019.

Το συνολικό κόστος της αποστολής ανέρχεται στο ποσό των 37.300€, το οποίο θα «βαρύνει τον κωδικό 255Β’ του υπό έγκριση προϋπολογισμού 2019 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό».

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό θα διαρκέσει πέντε ήμερες.

Από την Τετάρτη, 15 Μαΐου έως και την Κυριακή 19 Μαΐου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 1000 αθλητές από 150 διαφορετικές χώρες. 

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Αγγλία.

Δείτε το έγγραφο της Διαύγειας:

Manchester tkd 2019

 Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter