Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα επίδειξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ταεκβοντό για να… μαγέψει τα πλήθη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Όπως αναφέρει η WTF σε ανακοίνωσή της, η Ομάδα Επίδειξης πρόκειται να μαγνητίσει περίπου 90 εκατομμύρια θεατές κατά τη διάρκεια των ημερών διεξαγωγής του αθλήματος του Ταεκβοντό στο Ρίο.

Η Ομάδα Επίδειξης αποτελείται από 24 μέλη και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Μέλη της είναι αθλητές διάφορων χωρών, όπως της Βραζιλίας, της Τουρκίας και του Μεξικού.

Την παραμονή της έναρξης των αγώνων στο Ταεκβοντό, δηλαδή την Τρίτη 16 Αυγούστου, η ομάδα Επίδειξης θα παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα.

Τις επόμενες ημέρες στις διακοπές ενδιάμεσα των αγώνων, η ομάδα θα πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της τόσο εντός όσο και εκτός σταδίου.

Την ομάδα θα συνοδεύουν βραζιλιάνικα κρουστά αλλά και μια τοπική, Βραζιλιάνικη χορευτική ομάδα. Εμφάνιση «έκπληξη» θα πραγματοποιήσει η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Μις Βραζιλία, Catharina Choi Nunes.

 

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από παλαιότερες εμφανίσεις της Ομάδας Επίδειξης της WTF, κάνοντας κλικ στις φωτογραφίες παρακάτω:

demo-04.12.2014-Demonstration-21-4

Μαγικές φωτογραφίες από επίδειξη της WTF

 

tkd-demo - nal

Φοβερά στιγμιότυπα από επίδειξη της WTF (ΦΩΤΟ)

 

Demonstration Team WTF thiqah club (14)

Η ομάδα επίδειξης της WTF μας αφήνει ξανά με το στόμα ανοικτό! (ΦΩΤΟ) – Μέρος 1ο


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter