Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Μια εξαιρετική ιδέα, άκρως διασκεδαστική αλλά και όμορφη είχαν στον Α.Σ Θησέα 2003 Καλλιθέας. Ένας χιονάνθρωπος ταεκβοντίστας «κοσμεί» από νωρίς το απόγευμα την είσοδο της σχολής και φυσικά αποτελεί «πόλο έλξης» για μαθητές, γονείς αλλά και… περαστικούς!

Αρχικά, ο χιονάνθρωπος ήταν κάπως… μικρούλης και φορούσε μια κάσκα μόνο, αλλά όπως δήλωσε στο TkdMag.gr ο δάσκαλος του Συλλόγου, κ. Φίλιππος Βαλατσούκης, με τη βοήθεια των μικρών αθλητών και μερικών γονιών ο χιονάνθρωπος φόρεσε θώρακα και ετοιμάστηκε για… προπόνηση!

Όπως ήταν στην αρχή ο χιονάνθρωπος

«Τον φτιάξαμε πιο μεγάλο με τη βοήθεια των μικρών αθλητών μας αλλά και μερικών γονιών. Ήταν πολύ όμορφο. Φανταστικό. Τα παιδιά χάρηκαν πολύ και όλοι μας γελούσαμε. Ήταν τρομερό», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του συλλόγου.

«Τα παιδιά δένονται και με άλλες δραστηριότητες εκτός του ταεκβοντό. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Τρομερό συναίσθημα για όλους μας. Ακόμα και οι περαστικοί έβγαζαν φωτογραφίες!», συμπλήρωσε.

Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, ο χιονάνθρωπος ταεκβοντίστας κάθεται σε καρέκλα και είναι πανέτοιμος να μπει στο τατάμι!

Ο δάσκαλος του συλλόγου, Φίλιππος Βαλατσούκης με τον… “νέο” του μαθητή

Πανευτυχής με τον “νέο” του μαθητή

Συμβουλές πριν τον… αγώνα!

Τα μαθήματα στο σύλλογο δεν σταμάτησαν για πολλές μέρες κατά την περίοδο των γιορτών και φυσικά ξεκίνησαν κανονικά και εντατικά από τη Δευτέρα.

 

Φωτογραφίες από: Α.Σ Θησέας 2003 Καλλιθέας


Ακολουθήστε μας

#tkdmag

facebook  twitter  instagram

YouTube


Μοιράσου το
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter